Gość Trawnikow Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 Moja pierwsza praca w tym dziale. Jak widać (a przynajmniej mam taką nadzieję) przedstawia zrozpaczoną/przerażoną puszkę pepsi uwięzioną w chłodziarce. większa rozdziałka:http://img225.imageshack.us/img225/5925/puchascenapseo4.jpg PS. Wiem, żę praca odstaje warsztatowo od reszty tutaj zamieszczonych, jesli uważacie, że tak bedzie lepiej to proszę o przeniesienie do WiPów, jednak ze względu na to, żę pracę uważam za skończoną, wrzucam ją tutaj. Oraz bez bicia przyznaje sie, zę do zrobienia tej prac natchnął mnie ten oto WiP: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=40331
NV Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 Za słabo widać szybę (" nie czuć jej") trochę to sprawia wrażenie, że ta puszka zaraz skoczy i popełni samobójstwo ;) ale to tylko takie moje odczucie. No i mógłbyś bardziej dopracować dłonie i dać lepszą texturę pepsi. A tak to spox, fajnie wyszło.
Mortal Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 Mnie sie podoba :) Doczepić sie mogę tylko tej szyby w chłodziarce, która psuje trochę teksturę puszek.
pecet Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 przydałby się efekt przylegania skóry do szyby, wtedy byłoby wiadomo o co chodzi
KICU Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 Super!!! Mi sie podoba :D Wszystko fajnie zrobione:) Genialny pomysł i wykonanie :) Pozdro
floo Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 GITES!!! Jednak szyb do poprawy... Dobry pomysł... :) No jeszcze gdyby ją zrosić to było by genialnie... :P Pozdro!
makbol Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 Troszkę tej scence brakuje. Materiały nie zostały dostatecznie dopracowane m.in puszka powinna się bardziej świecić (teraz odbicia są rozmazane) + to co wyżej. Wydaje mi się (chociaż mogę się mylić) że to raczej taki speedzik.
DiO Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 popraw popraw to co chlopaki mowia bo jest w tym potencjal :) pozdrawiam
Gość Trawnikow Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 Dobra, w takim razie ładnie proszę Sz. P. Moda o przeniesienie tego wątku do WiPów :) Może jeszcze kiedys tu wróci. Od razu mam pytanie, czy macie jakiś pomysł co zrobić, aby tą szybę było bardziej 'czuć' tą szybę? (Nie powiedziałem, to jest Max 8 + Vray) Edit: Podziękowac Panu Modowi, podziękowac :)
Rekomendowane odpowiedzi