Skocz do zawartości

Scena 3D: Uwolnić Pepsi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Trawnikow
Napisano

Moja pierwsza praca w tym dziale.

Jak widać (a przynajmniej mam taką nadzieję) przedstawia zrozpaczoną/przerażoną puszkę pepsi uwięzioną w chłodziarce.

puchascenapskompmaeop7.jpg

większa rozdziałka:http://img225.imageshack.us/img225/5925/puchascenapseo4.jpg

PS. Wiem, żę praca odstaje warsztatowo od reszty tutaj zamieszczonych, jesli uważacie, że tak bedzie lepiej to proszę o przeniesienie do WiPów, jednak ze względu na to, żę pracę uważam za skończoną, wrzucam ją tutaj.

Oraz bez bicia przyznaje sie, zę do zrobienia tej prac natchnął mnie ten oto WiP: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=40331

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Za słabo widać szybę (" nie czuć jej") trochę to sprawia wrażenie, że ta puszka zaraz skoczy i popełni samobójstwo ;) ale to tylko takie moje odczucie. No i mógłbyś bardziej dopracować dłonie i dać lepszą texturę pepsi. A tak to spox, fajnie wyszło.

Napisano

Troszkę tej scence brakuje. Materiały nie zostały dostatecznie dopracowane m.in puszka powinna się bardziej świecić (teraz odbicia są rozmazane) + to co wyżej. Wydaje mi się (chociaż mogę się mylić) że to raczej taki speedzik.

Gość Trawnikow
Napisano

Dobra, w takim razie ładnie proszę Sz. P. Moda o przeniesienie tego wątku do WiPów :) Może jeszcze kiedys tu wróci. Od razu mam pytanie, czy macie jakiś pomysł co zrobić, aby tą szybę było bardziej 'czuć' tą szybę? (Nie powiedziałem, to jest Max 8 + Vray)

Edit: Podziękowac Panu Modowi, podziękowac :)