Konras Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Za namowa Sody postanowillem zalozyc tutaj watek odnosnie mojej postaci. Jest nia jak widac Indianin... potraktowany jednak dosc luzno ciagle (ahh nie mialem jeszcze tyle czasu aby wymyslec mu caly rynsztunek i stroj) Jedynie wiem na pewno ze artefaktem jego ma byc rekawica, badz branzoleta ktora emitowac ma zimno. Indianin na moc artefaktu sam bedzie niewrazliwy, aczkolwiek poprzez dlugie oddzialywanie jego cialo bedzie gdzieniegdzie poprzerastane krysztalami lodu. Dodatkowo mysalem o towarzyszu w postaci lodowego niedzwiedzia polarnego.. ale to zobaczymy na ile pozoli limit tri.. :) Glownie to chcialbym pobawic w detale ktorych postaram sie aby bylo wiele. Wybaczcie braki na rysunku, ale nie bardzo umiem rysowac ^^'... postaram sie jednak niedlugo cos dorobic bo nieukrywajac wolalbym juz modelowac tutaj base mesh do modelu od overpainta jakby ktos chcial sie pobawic :D http://www.sendspace.pl/file/HnreKtaM/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 zapowiada sie naprawde fajnie :) rekawica jako artefakt super :) barki bym mu tylko troche obnizyl wedlug mnie lepiej by wygladal :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Ma za wielkie nogi, nieproporcjinalnie wielkie. Kryształki fajne, pomysł jest okej. Maluj maluj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 to co wyżej - dawaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Pomysł fajny, ciekaw jestem, jak Ci wyjdzie ta ręka. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Malo troszke tego detalu jeszcze, ale podoba mi sie koncepcja:] Nogi moze i faktycznie za dlugie, ale moze to perspektywa taka. Podlozysz zdjecie faceta i proporcje wyjda:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Pomysl bardzo fajny. Widac ze DW3 cieszy sie coraz wiekszym zainteresowaniem, powodzeznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi