Napisano 5 Marzec 200817 l Wrzucałem to juz w pare miejsc to i tu wrzuce. Efekt jednego z weekendów + eksperymenty z pędzlami.
Napisano 5 Marzec 200817 l Zjawisko, rozróżnienie faktur, plany, kolor... Wszystko siedzi. Tez bym chciał mieć tak owocne w prace weekendy. Pozdrawiam.
Napisano 5 Marzec 200817 l wszystko maziane czy jakiś overpaint też tu jest...imo bardzo mi się podoba ;]
Napisano 5 Marzec 200817 l pieknie te pierwsze plany wyszly- teksturki, plastyka, kolorki - miodzio :) ale te dalsze jak dla mnie za szybko sie upraszczaja (juz Ci to chyba ktos pisal na innym forum o ile dobrze pamietam :)) i odrobinke razi mnie ten ksztalt tak dokladnie na srodku rysunku na dalszym planie..... ale za pierwszy plan chyle czola i pelen szacun :)
Napisano 5 Marzec 200817 l swietna praca, podzielam zdanie co do tych planow ale nie razi to na tyle by nie powiedziec ze praca jest bardzo dobra :D. pozdro
Napisano 5 Marzec 200817 l temu kilka powyzej cos siedzi... nie wazne, bo znowu mnie zbanuja ;) pracka bardzo klimatyczna, toz to Oblivion jakowy :-)
Napisano 6 Marzec 200817 l Autor Dzięki wszystkim za kommenty. Pędzle już kiedyś do teczki wrzucałem do pobrania Klik. Może użyłem z jeden czy dwa nowe... a tak to było też troche dłubaniny zwykłym round brushem.
Napisano 6 Marzec 200817 l Troche zbyt rowna ta trojkatna bryla po lewej - poza tym wyszlo super ;] a bo jest mgla i ne widac szczegolow :P:P Hak dla mnie bomba ;D