Belus Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 Ostatnia praca. Właściwie miałem spory dylemat co do działu w którym mam go umieścić a to ze względu na elementy 3d w obrazku... (Budynki). Koniec końców umieszczam w dziale 2d:-) (jakieś 75 procent to czyste 2d). To chyba wersja końcowa ale niekoniecznie...
mrkrzysiek Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 bardzo ładna praca, szkoda ze taka mała rozdzielczość
Orangegraphics Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 rany boskie... no piękne... naprawdę. rzadko kiedy pracka tak mi się spodoba... po prostu idealna. wizja i pomysł. koloryi po prosut to "coś". nawet zwalone miejsce styku wody z ladem tego nie psuje
Kalais Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 swietne! kolory i atmosfera bardzo mi sie podobaja
Jonasz_Real Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Jak dla mnie jest Bardzo Fajne. Dobra robota dude. :)
Gość obo Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 No nie da się ukryć że bardzo fajnie wyszło :) Bardzo ciepła pracka.
Rekomendowane odpowiedzi