Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kuraki - czyli rebeliackie cyber-kury którym za dużo się pozwoliło ;)

Praca powstała stosunkowo szybko jako odskocznia od codziennych zleceń.

Z ilością poligonów mocno przegiąłem, ale dobrze sie bawiłem budując model - dopiero na końcu postanowiłem zrobić z tego całą scenę (a co gorsza to wyrenderować zamiast jak zazwyczaj schować do szuflady).

Zdaje sobie sprawę ze praca mocno kuleje w temacie oświetlenia i renderingu, ale straciłem do tego już serce, wole zając się innymi rzeczami bo w głowie aż się gotuje od nadmiaru pomysłów (które zresztą powodują tylko wieczną frustracje z powodu ciągłego braku czasu na ich realizację :))

biter_kuraki.jpg

i jeszcze siatka dla ciekawskich:

biter_kuraki_wire.png

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tyle pracy do kosza?

No zmobilizuj się jeszcze trochę i skończ tą prace porządnie. Może być z tego na prawdę ciekawa scena. Na razie bardzo słabo. Pamiętaj, że dobry render czasami uratuje słaby model, nigdy odwrotnie.

Napisano

Materiał kuraków za bardzo się błyszczy i to psuje cały render. I przez to za bardzo odciągają uwage od tych maszyn. I płyn w których są te jajka jest dziwny... I sorki za krytyke:(

Napisano

Ale model dobrze wymyślony trzeba przyznać :) Jak już poprawisz materiały to może daj w kadrze jakiegoś jednego kuraka który będzie skupiał uwagę, mniej więcej tak jak w oknie left masz teraz, bo teraz biegam oczami po scenie i nie wiem na którego mam sie najpierw spojrzeć.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności