Biter Napisano 10 Marzec 2008 Napisano 10 Marzec 2008 Kuraki - czyli rebeliackie cyber-kury którym za dużo się pozwoliło ;) Praca powstała stosunkowo szybko jako odskocznia od codziennych zleceń. Z ilością poligonów mocno przegiąłem, ale dobrze sie bawiłem budując model - dopiero na końcu postanowiłem zrobić z tego całą scenę (a co gorsza to wyrenderować zamiast jak zazwyczaj schować do szuflady). Zdaje sobie sprawę ze praca mocno kuleje w temacie oświetlenia i renderingu, ale straciłem do tego już serce, wole zając się innymi rzeczami bo w głowie aż się gotuje od nadmiaru pomysłów (które zresztą powodują tylko wieczną frustracje z powodu ciągłego braku czasu na ich realizację :)) i jeszcze siatka dla ciekawskich:
Orangegraphics Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 eee... no nie... ja prosze o claya kuraka. bo nic nie widać przez materiał na renderze. a siatka zaciekawia;) pozdrawiam
ossa201 Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 To się nazywa zepsuć ciekawy model przez kiepski materiał.
makbol Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Modele wyglądają na screenach dobrze, natomiast strasznie je okaleczyłeś materiałami i oświetleniem. Pokaż claya.
WIERZBA Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 "Myśl przewodnia niezła" :) . Szkoda, że przez materiły scena mało czytelna .
Wit Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Tyle pracy do kosza? No zmobilizuj się jeszcze trochę i skończ tą prace porządnie. Może być z tego na prawdę ciekawa scena. Na razie bardzo słabo. Pamiętaj, że dobry render czasami uratuje słaby model, nigdy odwrotnie.
ScarFace Napisano 23 Marzec 2008 Napisano 23 Marzec 2008 Materiał kuraków za bardzo się błyszczy i to psuje cały render. I przez to za bardzo odciągają uwage od tych maszyn. I płyn w których są te jajka jest dziwny... I sorki za krytyke:(
nevermore89 Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 Ale model dobrze wymyślony trzeba przyznać :) Jak już poprawisz materiały to może daj w kadrze jakiegoś jednego kuraka który będzie skupiał uwagę, mniej więcej tak jak w oknie left masz teraz, bo teraz biegam oczami po scenie i nie wiem na którego mam sie najpierw spojrzeć.
mrozik26 Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 wymeczone modele i ogólnie scena a tu taka klapa ? zrób elegancki render oswietlenie i materiały a będzie Silver gallery ^^ :P
Rekomendowane odpowiedzi