Napisano 10 Marzec 200817 l Kuraki - czyli rebeliackie cyber-kury którym za dużo się pozwoliło ;) Praca powstała stosunkowo szybko jako odskocznia od codziennych zleceń. Z ilością poligonów mocno przegiąłem, ale dobrze sie bawiłem budując model - dopiero na końcu postanowiłem zrobić z tego całą scenę (a co gorsza to wyrenderować zamiast jak zazwyczaj schować do szuflady). Zdaje sobie sprawę ze praca mocno kuleje w temacie oświetlenia i renderingu, ale straciłem do tego już serce, wole zając się innymi rzeczami bo w głowie aż się gotuje od nadmiaru pomysłów (które zresztą powodują tylko wieczną frustracje z powodu ciągłego braku czasu na ich realizację :)) i jeszcze siatka dla ciekawskich:
Napisano 11 Marzec 200817 l eee... no nie... ja prosze o claya kuraka. bo nic nie widać przez materiał na renderze. a siatka zaciekawia;) pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 200817 l Modele wyglądają na screenach dobrze, natomiast strasznie je okaleczyłeś materiałami i oświetleniem. Pokaż claya.
Napisano 15 Marzec 200816 l "Myśl przewodnia niezła" :) . Szkoda, że przez materiły scena mało czytelna .
Napisano 21 Marzec 200816 l Tyle pracy do kosza? No zmobilizuj się jeszcze trochę i skończ tą prace porządnie. Może być z tego na prawdę ciekawa scena. Na razie bardzo słabo. Pamiętaj, że dobry render czasami uratuje słaby model, nigdy odwrotnie.
Napisano 23 Marzec 200816 l Materiał kuraków za bardzo się błyszczy i to psuje cały render. I przez to za bardzo odciągają uwage od tych maszyn. I płyn w których są te jajka jest dziwny... I sorki za krytyke:(
Napisano 24 Marzec 200816 l Ale model dobrze wymyślony trzeba przyznać :) Jak już poprawisz materiały to może daj w kadrze jakiegoś jednego kuraka który będzie skupiał uwagę, mniej więcej tak jak w oknie left masz teraz, bo teraz biegam oczami po scenie i nie wiem na którego mam sie najpierw spojrzeć.
Napisano 2 Sierpień 200816 l wymeczone modele i ogólnie scena a tu taka klapa ? zrób elegancki render oswietlenie i materiały a będzie Silver gallery ^^ :P