Napisano 20 Styczeń 200421 l W związku z okolicznościami, które opisałem w >>> tym wątku powstała ta oto nowa sonda Bitwy 2D. Mimo ograniczenia prac wciąż jest dosyć pokaźna jednak galeria prezentuje się dużo przystępniej. GALERIA Zapraszam do głosowania!
Napisano 20 Styczeń 200421 l albo mi sie wydaje albo jest dwa razy umieszczona ta sama praca kkk81 2 (kingsajz) i jeszcze Kuciel 5 i 4 oraz kulexy 1, a dalej to juz sobie sami poszukajcie w głosowaniu tez jest dwa razy.
Napisano 20 Styczeń 200421 l Autor Dzięki exTolek, to znowu Ty :D Myślałeś nad podjęciem pracy w jakiejś specjalnej jednostce wywiadowczej? Już poprawiam, w ankiecie zostawię bo nie da się jej edytować, najwyzej dodamy punkty.
Napisano 20 Styczeń 200421 l pewnie że ja :D raczej nie myślałem, ale teraz zaczynam się nad tym zastanawiać :P
Napisano 20 Styczeń 200421 l glos oddany. Ale szczerze mowiac.. tamta galeria mi sie bardziej podobala..nie ktore prace byly w piekne w swej szpetocie:) a tutaj wiekszosc jest taka \"poprawne\" ale i jak zabawa byla przednia! pozdrawiam wszystkich uczestnikow:)
Napisano 20 Styczeń 200421 l Autor Tamta galeria jest caly czas dostepna jakby co. Na dole sa linki. A co do zabawy to w sumie o to chodziło i myślę, że się udało :)
Napisano 21 Styczeń 200421 l Leander ; tez mysle ze najbardziej w tym wszystkim chodzilo o zabawe i panowie BYLO naprawde BYLO sie z czego smiac (i jest ) Dobra robota chlopaki dziekuje wszystkim za humorek.A ja glosowalem na Tigera 1313 1 mimo ze nie smieszne,ale z klimatem.
Napisano 21 Styczeń 200421 l nio ta bitwa doprowadzila do tego ze z 5 razy spadlem z krzesla normalnie, taka smiechawa :)
Napisano 21 Styczeń 200421 l Leander mój głosik tak jak poprzednim razem wędruje na twojego \"robaczko - Wormsa\" :D ile razy na niego spojrzę to padam.
Napisano 21 Styczeń 200421 l Zobaczymy kto wygra tyle ciekawych pracek ze przy oddawaniu glosy serce walilo jak mlot - szkoda ze tylko jeden kilik... :)
Napisano 21 Styczeń 200421 l oj szkoda ze tylko jeden klik..., ale ja juz wybralem choc nie bylo latwo leander - respect
Napisano 21 Styczeń 200421 l I ja również oddałem już swój głos, nie było łatwo, jednak widzę , że pomału klaruje się czołówka 4-5 prac :]
Napisano 21 Styczeń 200421 l o rany! mam 2 glosy!.. chcialbym podziekowac akademi za przyznanie mi tej nagrody... Oj! nie ten post;) Chcialbym podziekowac mamie Whitney Houston.. To tez nie to! jak cos wymysle to napisze:)
Napisano 21 Styczeń 200421 l :) A co ty chciałes przy takiej mozliwosci wyboru i obecnej ilosci userow logicznie rzecz ujmujac wygrana praca nie powinna przekroczyc 20 glosow, tak mi sie przynajmniej wydaje. Chcialbym sie mylic.
Napisano 22 Styczeń 200421 l hehe tamto glosowanie mi sie bardziej podobalo bo mialem wiecej glosow :D
Napisano 22 Styczeń 200421 l Autor Obywatele - do urn! :-) 46 głosów, trochę mało, poprzednio było chyba 52, wyraźnie wszyscy zajęli się przygotowaniami przedświątecznymi. Tylko o ile wiem, nie ma teraz żadnych Świąt.. :) Za to głosowanie Jury dobiega końca. W sobotę ogłosimy wyniki. Wtedy również zostanie podsumowana sonda, więc jak ktoś ma ochote oddać jeszcze głos to śmiało.
Napisano 22 Styczeń 200421 l no w koncu oddalem swoj glosik ;-D... ach nie ma to jak siasc sobie po tygodniu znowu do kompa ;-)... hehehe chcialem sie zmyc znowu z wieczornych wykladzikow ale sobie mowie eee posiedze ze znajomymi pogadami... I CO? i gula ze statystyki puscila liste ;-D... ale fuks... mam wiecej szczescia niz rozumu ;-D (-> to tak na boku wtracenie z zycia)... _________________________________ pozdro dla wszystkich i: GLOSUJCE... TOWARZYSZE, OBYWATELE, LUDU PRACUJACEJ STOLICY... GLOSUJCIE
Napisano 24 Styczeń 200421 l Autor Anonima skasowałem. Głosowanie uznaję za zamknięte. Gotham nieźle podgonił na finiszu :) Master Kiełbaster - gratuluję! :) Wyniki już są. Rano Adek je oficjalnie zamieści na stronie.
Napisano 25 Styczeń 200421 l [wow] [jupi] [jupi] Ladies and gentleman, będęmówił po polsku, bo tak czuję i inaczej nie umniem. ;) Chciał bym podziękowć wszaystkim którzy na mnie głosowali!!!
Napisano 25 Styczeń 200421 l ja rowniez chcialem podziekowac tym 3 osoba ktore na mnie glosowaly ;-D... tymbardziej ze to nie byl nikt z moich znajomych bo ich o stronce nie informowalem... aaa prawie bym zapomniel GRATULACJE MASTER KIELBASTER
Napisano 25 Styczeń 200421 l tez gratuluje Master Kielbaster. I tez chcialbym podziekowac tym 2 osoba ktore na mnie glosowaly ;) tymbardziej ze nie oddalem glosu na swoja prace :D
Napisano 25 Styczeń 200421 l Master: Gratulacje [jupi] [jupi] [piwo] A osobie ktora na mnie glosowala wielkie dzieki
Napisano 25 Styczeń 200421 l No to i ja wilekie dzięki....mamo, babciu Krysiu, ciociu Pelo i psie Burku...mam nadziję że nastepnym raze nie będzie konieczny szantaż by zdobyć głosy...:).... Tak czy siak, dzięki!!!! i gratuluję Wszystkim
Napisano 26 Styczeń 200421 l Również gratuluję liderom końcowej klasyfikacji oraz babci Krysi, za tak znakomitą lokate wnuka! :)
Napisano 29 Styczeń 200421 l WOW, coz za zaskoczenie. Dziekuje za glosy i gratuluje zwyciezcom. Do nastepnej bitwy Panowie i Panie.
Napisano 29 Styczeń 200421 l trochę spóźnione gratulacje dla Mastera Kiełbastera !! :D ale po cichu powiem, że głosowałem na kogoś innego ;):D [piwo]