Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W związku z okolicznościami, które opisałem w >>> tym wątku powstała ta oto nowa sonda Bitwy 2D. Mimo ograniczenia prac wciąż jest dosyć pokaźna jednak galeria prezentuje się dużo przystępniej.

GALERIA

Zapraszam do głosowania!

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

albo mi sie wydaje albo jest dwa razy umieszczona ta sama praca kkk81 2

(kingsajz) i jeszcze Kuciel 5 i 4 oraz kulexy 1, a dalej to juz sobie sami poszukajcie

w głosowaniu tez jest dwa razy.

Napisano

Dzięki exTolek, to znowu Ty :D Myślałeś nad podjęciem pracy w jakiejś specjalnej jednostce wywiadowczej? Już poprawiam, w ankiecie zostawię bo nie da się jej edytować, najwyzej dodamy punkty.

Napisano

glos oddany. Ale szczerze mowiac.. tamta galeria mi sie bardziej podobala..nie ktore prace byly w piekne w swej szpetocie:) a tutaj wiekszosc jest taka \"poprawne\"

ale i jak zabawa byla przednia! pozdrawiam wszystkich uczestnikow:)

Napisano

Leander ; tez mysle ze najbardziej w tym wszystkim chodzilo o zabawe i panowie BYLO naprawde BYLO sie z czego smiac (i jest ) Dobra robota chlopaki dziekuje wszystkim za humorek.A ja glosowalem na Tigera 1313 1 mimo ze nie smieszne,ale z klimatem.

Napisano

o rany! mam 2 glosy!..

chcialbym podziekowac akademi za przyznanie mi tej nagrody... Oj! nie ten post;)

Chcialbym podziekowac mamie Whitney Houston..

To tez nie to!

jak cos wymysle to napisze:)

Napisano

:)

A co ty chciałes przy takiej mozliwosci wyboru i obecnej ilosci userow logicznie rzecz ujmujac wygrana praca nie powinna przekroczyc 20 glosow, tak mi sie przynajmniej wydaje. Chcialbym sie mylic.

Napisano

Obywatele - do urn! :-)

46 głosów, trochę mało, poprzednio było chyba 52, wyraźnie wszyscy zajęli się przygotowaniami przedświątecznymi. Tylko o ile wiem, nie ma teraz żadnych Świąt.. :)

Za to głosowanie Jury dobiega końca. W sobotę ogłosimy wyniki. Wtedy również zostanie podsumowana sonda, więc jak ktoś ma ochote oddać jeszcze głos to śmiało.

Napisano

no w koncu oddalem swoj glosik ;-D... ach nie ma to jak siasc sobie po tygodniu znowu do kompa ;-)...

hehehe chcialem sie zmyc znowu z wieczornych wykladzikow ale sobie mowie eee posiedze ze znajomymi pogadami... I CO? i gula ze statystyki puscila liste ;-D... ale fuks... mam wiecej szczescia niz rozumu ;-D (-> to tak na boku wtracenie z zycia)...

pozdro dla wszystkich i:

GLOSUJCE... TOWARZYSZE, OBYWATELE, LUDU PRACUJACEJ STOLICY... GLOSUJCIE

Napisano

Anonima skasowałem.

Głosowanie uznaję za zamknięte. Gotham nieźle podgonił na finiszu :)

Master Kiełbaster - gratuluję! :)

Wyniki już są. Rano Adek je oficjalnie zamieści na stronie.

Napisano

ja rowniez chcialem podziekowac tym 3 osoba ktore na mnie glosowaly ;-D... tymbardziej ze to nie byl nikt z moich znajomych bo ich o stronce nie informowalem...

aaa prawie bym zapomniel GRATULACJE MASTER KIELBASTER

Napisano

tez gratuluje Master Kielbaster.

I tez chcialbym podziekowac tym 2 osoba ktore na mnie glosowaly ;) tymbardziej ze nie oddalem glosu na swoja prace :D

Napisano

No to i ja wilekie dzięki....mamo, babciu Krysiu, ciociu Pelo i psie Burku...mam nadziję że nastepnym raze nie będzie konieczny szantaż by zdobyć głosy...:)....

Tak czy siak, dzięki!!!! i gratuluję Wszystkim

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności