leander Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 W związku z okolicznościami, które opisałem w >>> tym wątku powstała ta oto nowa sonda Bitwy 2D. Mimo ograniczenia prac wciąż jest dosyć pokaźna jednak galeria prezentuje się dużo przystępniej. GALERIA Zapraszam do głosowania!
exTolek Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 albo mi sie wydaje albo jest dwa razy umieszczona ta sama praca kkk81 2 (kingsajz) i jeszcze Kuciel 5 i 4 oraz kulexy 1, a dalej to juz sobie sami poszukajcie w głosowaniu tez jest dwa razy.
leander Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 Dzięki exTolek, to znowu Ty :D Myślałeś nad podjęciem pracy w jakiejś specjalnej jednostce wywiadowczej? Już poprawiam, w ankiecie zostawię bo nie da się jej edytować, najwyzej dodamy punkty.
Loozack Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 no to ja też oddałem głos :) a co się będe... :D [piwo]
exTolek Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 pewnie że ja :D raczej nie myślałem, ale teraz zaczynam się nad tym zastanawiać :P
pawel Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 glos oddany. Ale szczerze mowiac.. tamta galeria mi sie bardziej podobala..nie ktore prace byly w piekne w swej szpetocie:) a tutaj wiekszosc jest taka \"poprawne\" ale i jak zabawa byla przednia! pozdrawiam wszystkich uczestnikow:)
leander Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 Tamta galeria jest caly czas dostepna jakby co. Na dole sa linki. A co do zabawy to w sumie o to chodziło i myślę, że się udało :)
Erni Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 Leander ; tez mysle ze najbardziej w tym wszystkim chodzilo o zabawe i panowie BYLO naprawde BYLO sie z czego smiac (i jest ) Dobra robota chlopaki dziekuje wszystkim za humorek.A ja glosowalem na Tigera 1313 1 mimo ze nie smieszne,ale z klimatem.
Kuciel Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 nio ta bitwa doprowadzila do tego ze z 5 razy spadlem z krzesla normalnie, taka smiechawa :)
soshka.cg Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 Leander mój głosik tak jak poprzednim razem wędruje na twojego \"robaczko - Wormsa\" :D ile razy na niego spojrzę to padam.
PENdzel Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 Zobaczymy kto wygra tyle ciekawych pracek ze przy oddawaniu glosy serce walilo jak mlot - szkoda ze tylko jeden kilik... :)
theurgicus Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 oj szkoda ze tylko jeden klik..., ale ja juz wybralem choc nie bylo latwo leander - respect
Nimrod Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 I ja również oddałem już swój głos, nie było łatwo, jednak widzę , że pomału klaruje się czołówka 4-5 prac :]
pawel Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 o rany! mam 2 glosy!.. chcialbym podziekowac akademi za przyznanie mi tej nagrody... Oj! nie ten post;) Chcialbym podziekowac mamie Whitney Houston.. To tez nie to! jak cos wymysle to napisze:)
Nimrod Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 :) A co ty chciałes przy takiej mozliwosci wyboru i obecnej ilosci userow logicznie rzecz ujmujac wygrana praca nie powinna przekroczyc 20 glosow, tak mi sie przynajmniej wydaje. Chcialbym sie mylic.
adek Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 głosować Panowie i Panie! Oddawajcie swoje głosy :)
Kuciel Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 hehe tamto glosowanie mi sie bardziej podobalo bo mialem wiecej glosow :D
leander Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Napisano 22 Styczeń 2004 Obywatele - do urn! :-) 46 głosów, trochę mało, poprzednio było chyba 52, wyraźnie wszyscy zajęli się przygotowaniami przedświątecznymi. Tylko o ile wiem, nie ma teraz żadnych Świąt.. :) Za to głosowanie Jury dobiega końca. W sobotę ogłosimy wyniki. Wtedy również zostanie podsumowana sonda, więc jak ktoś ma ochote oddać jeszcze głos to śmiało.
adek Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 Oczywiście ,że ja głosowałem! Coś nadal mało tych głosów ... :/
everyman Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 no w koncu oddalem swoj glosik ;-D... ach nie ma to jak siasc sobie po tygodniu znowu do kompa ;-)... hehehe chcialem sie zmyc znowu z wieczornych wykladzikow ale sobie mowie eee posiedze ze znajomymi pogadami... I CO? i gula ze statystyki puscila liste ;-D... ale fuks... mam wiecej szczescia niz rozumu ;-D (-> to tak na boku wtracenie z zycia)... _________________________________ pozdro dla wszystkich i: GLOSUJCE... TOWARZYSZE, OBYWATELE, LUDU PRACUJACEJ STOLICY... GLOSUJCIE
leander Napisano 24 Styczeń 2004 Autor Napisano 24 Styczeń 2004 Anonima skasowałem. Głosowanie uznaję za zamknięte. Gotham nieźle podgonił na finiszu :) Master Kiełbaster - gratuluję! :) Wyniki już są. Rano Adek je oficjalnie zamieści na stronie.
Master Kiełbaster Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 [wow] [jupi] [jupi] Ladies and gentleman, będęmówił po polsku, bo tak czuję i inaczej nie umniem. ;) Chciał bym podziękowć wszaystkim którzy na mnie głosowali!!!
everyman Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 ja rowniez chcialem podziekowac tym 3 osoba ktore na mnie glosowaly ;-D... tymbardziej ze to nie byl nikt z moich znajomych bo ich o stronce nie informowalem... aaa prawie bym zapomniel GRATULACJE MASTER KIELBASTER
pawel Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 tez gratuluje Master Kielbaster. I tez chcialbym podziekowac tym 2 osoba ktore na mnie glosowaly ;) tymbardziej ze nie oddalem glosu na swoja prace :D
Erni Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Master: Gratulacje [jupi] [jupi] [piwo] A osobie ktora na mnie glosowala wielkie dzieki
wuuł Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 No to i ja wilekie dzięki....mamo, babciu Krysiu, ciociu Pelo i psie Burku...mam nadziję że nastepnym raze nie będzie konieczny szantaż by zdobyć głosy...:).... Tak czy siak, dzięki!!!! i gratuluję Wszystkim
Bill Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 Również gratuluję liderom końcowej klasyfikacji oraz babci Krysi, za tak znakomitą lokate wnuka! :)
theurgicus Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 WOW, coz za zaskoczenie. Dziekuje za glosy i gratuluje zwyciezcom. Do nastepnej bitwy Panowie i Panie.
Loozack Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 trochę spóźnione gratulacje dla Mastera Kiełbastera !! :D ale po cichu powiem, że głosowałem na kogoś innego ;):D [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi