Kefas Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Obiekt który zrobiłem już jakiś czas temu do reklamy Ectaco. Modelowane i renderowane w Lightwave 3D. Tekstury i postprodukcja w Photoshopie.
NV Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Beznadziejne studio ;( Średnie materiały. Ogólnie średnio :) Model zdaje się ładny. Może do wipa i dopracować? :) Pozdrawiam .
Kimmi Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Studio raczej do wymiany, ale ogólnie model mi się podoba.
Kefas Napisano 16 Marzec 2008 Autor Napisano 16 Marzec 2008 Dzięki za komentarze. To dość stary projekt, ale chciałem usłyszeć opinie na jego temat. Wykonałem go komercyjnie przy dość ciasnym deadlinie, może jakbym wtedy miał więcej czasu mógłbym go lepiej dopracować. Nie planuje na razie wracać do niego. W wolnych chwilach wole się zajmować takimi projektami jak ten: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=46523&page=3 , ale nie wykluczone, iż kiedyś do niego wrócę i wasze uwagi będą bardzo cenne.
Levus Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 A dla mnie model i materiały rewelka, robi bardzo realiztyczne wrażenie.
Rekomendowane odpowiedzi