Mruk Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 Ok, to chyba by było na tyle. Nie dam rady więcej zrobić. Ostateczna wersja: ---------------------------------------------------------------------- No to zaczynamy. Wrzucam pierwszy szkic:
JakóbM Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 pracochłonne ;) jedziesz dalej bo może być bardzo dobrze :P:D Masz zamiar potraktować ten drugi rys jako tło do pierwszego .. myślę ze razem robiło by wrażenie ;) Dodać jeszcze jakieś postaci na pierwszy plan ... popieścić .. Pozdrawiam
floo Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 nieźle... sporo roboty z tym było... ;) fajny efekt... dajesz dalej!!!
Mruk Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 Nie tak pracochłonne jak się wydaje - cały wykład i pół seminarium mi to zajęło ;) Dzięki za komentarze
Reanimator Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Dewiant! ;) Ale slodko. Troche bym zroznicowal kolory, zabil w kazdym fragmencie. To samo z jasnoscia. Przyczepie sie teraz okrutnie, ale na budynkach masz ostre cienie przez jakies swiatlo z lewej, a wsyzstko jest oswietlone tak samo :)
Mruk Napisano 21 Marzec 2008 Autor Napisano 21 Marzec 2008 Dzięki. Nad kolorami pewnie jeszcze posiedzę, ale to już przy następnym podejściu. Teraz za długo się na to patrzyłem. Dodałem jeszcze gnoma, ale sam nie wiem czy go zostawię:
noiprox Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 Ojoj, a jak te biedne gnomy mają dostać się do domu? Pójście do sklepu albo do babci na obiadek to sport ekstremalny :)
ortheza Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 uwaga do wszystkich, nie zapomnijacie ze to CC i sa jescze pewne wymogi dodatkowe.
nicponim Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 gnom niepotrzebny,troche psuje,chociaz z drugiej strony dobrze byloy pokazac komunikacje w tym miescie, bo wyglada na naprawde trudna;] Ortheza-czyli co jeszcze? detal,rzut ?o to chodzi?
ortheza Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 ano. cos w tym stylu :] ale moze byc jakies inne ujecie na miasto. moze nawet jakis plan miasta abo co.
Mruk Napisano 29 Marzec 2008 Autor Napisano 29 Marzec 2008 Ostateczna wersja w pierwszym poście. Dzięki za komentarze.
Rekomendowane odpowiedzi