Napisano 18 Marzec 200817 l Ok, to chyba by było na tyle. Nie dam rady więcej zrobić. Ostateczna wersja: ---------------------------------------------------------------------- No to zaczynamy. Wrzucam pierwszy szkic:
Napisano 20 Marzec 200817 l pracochłonne ;) jedziesz dalej bo może być bardzo dobrze :P:D Masz zamiar potraktować ten drugi rys jako tło do pierwszego .. myślę ze razem robiło by wrażenie ;) Dodać jeszcze jakieś postaci na pierwszy plan ... popieścić .. Pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200817 l Autor Nie tak pracochłonne jak się wydaje - cały wykład i pół seminarium mi to zajęło ;) Dzięki za komentarze
Napisano 21 Marzec 200817 l Dewiant! ;) Ale slodko. Troche bym zroznicowal kolory, zabil w kazdym fragmencie. To samo z jasnoscia. Przyczepie sie teraz okrutnie, ale na budynkach masz ostre cienie przez jakies swiatlo z lewej, a wsyzstko jest oswietlone tak samo :)
Napisano 21 Marzec 200817 l Autor Dzięki. Nad kolorami pewnie jeszcze posiedzę, ale to już przy następnym podejściu. Teraz za długo się na to patrzyłem. Dodałem jeszcze gnoma, ale sam nie wiem czy go zostawię:
Napisano 22 Marzec 200817 l Ojoj, a jak te biedne gnomy mają dostać się do domu? Pójście do sklepu albo do babci na obiadek to sport ekstremalny :)
Napisano 22 Marzec 200817 l uwaga do wszystkich, nie zapomnijacie ze to CC i sa jescze pewne wymogi dodatkowe.
Napisano 22 Marzec 200817 l gnom niepotrzebny,troche psuje,chociaz z drugiej strony dobrze byloy pokazac komunikacje w tym miescie, bo wyglada na naprawde trudna;] Ortheza-czyli co jeszcze? detal,rzut ?o to chodzi?
Napisano 22 Marzec 200817 l ano. cos w tym stylu :] ale moze byc jakies inne ujecie na miasto. moze nawet jakis plan miasta abo co.