Napisano 19 Marzec 200816 l ładnie, aczkolwiek 3 plan i woda po lewej stronie kolumny (lewej) nieładna :P no i można pomyśleć ze ta woda łączy się z tą drugą w basenie ;) roślinność super
Napisano 19 Marzec 200816 l Ogólnie przyjemne. Klientowi zapewne bardzo by się spodobało. Ale DOF zupełnie nienaturalny, jakbyś ostrość miał na dwa- trzy metry ustawioną. Przy takim świetle to raczej duże przysłony wchodzą w grę, a im wyższa przysłona tym DOF słabszy.
Napisano 20 Marzec 200816 l dla mnie dziwnie pusto. bruk czym robiony? disp czy modelowany? ładnie wyszedł
Napisano 20 Marzec 200816 l Na pierwszym planie przeszkadza mi słup. Brakuje jakiś ręczników, poduszek na fotelach i krzesłach. DOF zupełnie nie naturalny. Poza tym bardzo ładnie ;) Super wyszły rośliny
Napisano 20 Marzec 200816 l DOF bomba:) bardzo mi sie podoba. Cala pracka bardzo dobra. oj Ty to masz hopla na punkcie tego dofa ;) Co do wizki to bardzo łanie tylko ten dof fuj! Przez niego zmienia się postrzeganie skali sceny i ja mam wrażenie jakby to był dom dla lalek. Ale jak sobie wyobrażę że go nie ma to scenka bardzo fajna :)