graphitt Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Projekty postaci, wzorowane na ET:QW, narazie 2 ale kolejne juz w drodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphitt Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 produkcja z dzisiaj po pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 czy ten ostatni pacjent ma rozbryzganego ludzika pod kloszem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphitt Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 khm.. teoretycznie to mial byc pilot tegoz pojazdu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 hehe, najwidoczniej pojazd postanowił się go pozbyć, ale zapomniał otworzyć mu okno xD spróbuj zamiast rozcierać ołówek robić cienie kreskami, wygląda teraz z nimi spoko, ale z luźniejszym kreskowaniem może wyglądać jeszcze lepiej (lżej, bo teraz wyglądają jak z kamienia). Proporcje miejscami (na twarzy, broni) też Ci się rozjeżdżają. Na żywca, bez szkicu, jedziesz tym czarnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphitt Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 na zywca praktycznie, olowkiem robilem tylko ogolny zarys. dzieki za rady, postaram sie je zastosowac i narysowac cos dzisiaj jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphitt Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 mały update.. zawalony tydzien, pare mam do dokoncznia. taka wprawka do skavenow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 ekstra szczurek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 no no, skaven bardzo fajny jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphitt Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 szybka praca.. właściwie to można powiedzieć że wip, ale nie wiem czy będę kończyl, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 jako speed fajne, ale kompozycji tu brakuje i sensu. dwóch kolesi drze ryje na coś, my się chcemy popatrzeć w tamtą stronę... ściana, brzeg kartki. po drugiej stronie znowu - kolo odwrócony tyłem do kolegów, chorągiew bokiem do niego :] rysowane fajnie, widać elementy charakterystyczne dla Skavenów, wielkie szaty pofałdowane i ohydne atrybuty. za bardzo się zagłębiłeś w detal, praca traci na czytelności. brakuje też zróżnicowania materii - tarcze i ubranka błyszczą się tak samo, skórę równie ciężko odróżnić. bardzo podoba mi się styl rysowania tarczy - pogięta, popękana i z ciekawą fakturą dajesz dalej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphitt Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 szybki matte painting, ucze sie malować na tablecie... więc nie besztajcie z błotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 genialne uczucie odległości, przestrzeni! kolory OK, oprócz żółtych chmur na samej górze. paskudnie gryzą się z szarym niebem fajne światło, fajne chmurki na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Szkoda, ze matte paint... Proponuje popracowac wiecej samemu niz posilkowac sie wlepianymi fotami i poeksperymentowac z pedzelkami. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 ehehe ... ja tu wlepionych fot nie widzę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 a ja ci powiem za to że więcej takich zaczętych od foty ćwicz, nauczysz się dobrego doboru kolorów i wartości. Kreską już sobie dajesz radę całkiem nieźle, teraz wystarczy ci ogarnąć brushe w shopie i droga otwarta ;] Kolory z fotek to dobra sprawa, na moim przykładzie, umiem jakotako konstruować i detalizować ale nie malowałem z fotek i o kolorach nie mam zielonego pojęcia co psuje cały efekt pracy. Pozdrawiam i życzę powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphitt Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Dzieki panowie za wsparcie i komentarze. Rysowanie zaczynałem od fotek malowanie też. Z komputerem jest inaczej troche. Zawsze go omijałem jak coś złego, jeśli idzie o painting. Męczę się teraz nad tym co poniżej. uparłem się na kolory i mam. Do tego w domu tylko stary graphire wiec to naprawde męczarnia. Wszelka krytyka się przyda mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphitt Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2008 maly upp. praca daje w kość. Bazgroły z dzisiaj... Być jak Podkowiński... Rubens 2067 itd itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi