tymus Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 (edytowane) Pomyslalem ze wygrzebie pare fotek :) 0 PS (oprócz HDR), sam aparat - Pentax Optio 50L zachód za oknem pare miesięcy temu w drodze do babci ;] taki sobie kwiatek z okolic Starego Zamościa noc za oknem w trakcie sniadania spojrzalem za okno ;] kwiatek z okolic Firleja widoczek stamtąd samąd w drodze do babci 2 słup u babci ;] tam samo co to wyzej tylko z innego miejsca i czasu :) seria z kolonii ;) taka nie za bardzo udana HDR i jeszcze jedna fotka od babci ;) Milego dnia :) Edytowane 27 Styczeń 2009 przez tymus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 dosc standardowe strzaly bez rewelacji :) "w trakcie sniadania spojrzalem za okno ;]" podoba mi sie najbardziej. sproboj nie kadrowac tak centralnie a fotki beda ciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 No cóż... ;) dzieki za komentarze... albo raczej jeden póki co ;/ ;] mi sie najbardziej podoba ostatnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 No cóż, całkiem fajne zdjęcia, ale jak to mówią, każdy umie zrobić ładne zdjęcie zachodzącego Słońca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 No wlasciwie to sie zgodze ;] to raczej nie od nas zalezy wyglad zachodu ;) przynajmniej nie ode mnie :D ale tak sobie pomyslalem skoro mam jakies fotki to podrzuce zobacze jakie beda opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2008 Takie podsumowanie wakacji :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10.1 11. 12. 13. 14. 10 i 10.1 Pentax Optio50L reszta Olympus E-510 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 hmm zbytnio sie nie wypowiem bo za wiele fot tutaj nie pokazałem (Brak skanera a cyfrak spalony xD ) typowe strzelone foty mojej uwagi nie przyciągają gdyż widziałem takich wiele. "Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o światło" czy jakoś tak... A i bardzo niska GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 11 Październik 2008 Autor Share Napisano 11 Październik 2008 Pare fotek.. :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Liczę na konstruktywną krytykę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 11 Październik 2008 Share Napisano 11 Październik 2008 ostatnie bardzo przyzwoite :) i progres widac... na oko foto-laika ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 11 Październik 2008 Share Napisano 11 Październik 2008 Zdjęcia z nożem i gołębiem...są ładne :D Nic więcej nie wiem...ale pomysł fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Zatem opinie "foto-laika" poznałem ;] a co myślą zawodowcy?:> (tylko nie bijcie mocno :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 jako homo-niewiadomo myślę że ostatnie foty są mniej przypadkowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 ostatnie foty lepsze ale jeszcze musisz popracowac nad tym aby byly ciekawsze i bardziej przemyslane, staraj sie wyobrazic co bys chcial na zdjeciu z anim nacisniesz spust :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 Dobrze, dzięki za rady ;) powróce w bliżej nieokreślonej przyszłości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 Cóż.. znowu to samo :D kolejne zdjęcia.. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. żeby było ciekawiej - ostatnia fotka z filtrem IR 720nm :) mieszajcie z błotem, ale z uzasadnieniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Fajne kolory w piątce. Jak się robi takie zdjęcia? Bardzo podobają mi się perspektywy dziecka i kota. W drugim i trzecim ładnie kolory współgrają. Lep mi się podoba, dziesiątka za jesienny bury klimat. Reszta nie za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 aha, aha zatem.. odnośnie 5 - troche PSa było :) oryginał: dziecko i kot to tylko szeroki kąt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 ostatnia seria nawet ok. zrób jakiś portrecik z tym filtrem IR :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 5 Listopad 2008 Autor Share Napisano 5 Listopad 2008 PROSZE :D nawet autoportret ;] f/3,5 2 sekundy ISO 800 bez PS oświetlenie: (już był wieczór) lampka nocna :D jeszcze dla zainteresowanych ;) fotka nr 18 bez PS f/3,5 2 sekundy ISO 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 hmm nie działa tak jak się tego spodziewałem, zresztą niewielka strata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Bo to nie Ty wywaliłes na niego kasę? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 5 Listopad 2008 Autor Share Napisano 5 Listopad 2008 A czego się spodziewałeś?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 widzenia przez ubrania na przykład :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 5 Listopad 2008 Autor Share Napisano 5 Listopad 2008 (edytowane) cóż, to tylko podczerwień :D a istnieje coś takiego w ogóle?;> obiło mi się tylko o uszy jakiś czas temu, że są prowadzone badania odnośnie soczewek rengenowskich ;] Edytowane 5 Listopad 2008 przez tymus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 taaa i te zaby pewnie w kalesonach latają :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 5 Listopad 2008 Autor Share Napisano 5 Listopad 2008 (edytowane) oj pewnie mi się pomieszało coś :D ale była obok artykułu fotka żaby :D tyle pamiętam ;] EDIT: tak :D przyznaje bez bicia ;] to była pomyłka, znalazłem tą stronę, którą miałem na myśli ;) http://www.walyou.com/blog/2008/01/19/electrical-circuits-in-contact-lenses/ wybaczyć prosze :) Edytowane 5 Listopad 2008 przez tymus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2009 Nie przepadam za powitaniami ;> 1. 2. 3. Niezależny Przyjaciel 4. Ten sam świat? 5. Współczesny mnich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 3 najlepsza. Ale chyba PSute, nie? Jak tak to pokażesz oryginał? I coś więcej o swietle. Ostatnie też ciekawe. Ale obciąłbym trochę u góry do poziomu szytu kamienicy nad postacią i po bokach dla wyrównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2009 3 wygrała konkurs "moja własność" :D PSuta.. tak, bardzo.. bo będąc w piwnicy całkowicie mi wyleciało z głowy, żeby spróbować z różnymi ustawieniami i w ogóle. Było troche fotek z samą lampą, to tyle ;] krytyka przyjęta, a oryginał wrzuce gdy tylko problemy z netem się skończą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2009 prosze.. http://img216.imageshack.us/img216/6471/maegh9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi