Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam następujące pliki:vray_adv_150R3_max80_x86.exe ,Crack - > cgauth60.dll,Keymarker.exe,VRLServer.

Jak to instalować aby działało?

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

skasuj tego posta zanim Cię moderatorzy wyłapią :)

Napisano

Mam małą prośbę czy ktoś może załączony plik 3ds z robotem otworzyć w 3D max i zapisać jako plik .max. Gdyż nie wiem dlaczego, ale u mnie na początku było ok. a teraz tego robota rozrzuca po całym ekranie. Z góry dzięki

http://www.3dxtras.com/3dxtras-free-3d-models-details.asp?prodid=8676

Napisano
Mam małą prośbę czy ktoś może załączony plik 3ds z robotem otworzyć w 3D max i zapisać jako plik .max. Gdyż nie wiem dlaczego, ale u mnie na początku było ok. a teraz tego robota rozrzuca po całym ekranie. Z góry dzięki

http://www.3dxtras.com/3dxtras-free-...sp?prodid=8676

WTF?? O,o

Co cie sklonilo do napisania tego w tym watku? ktory w dodatku zaraz powinien byc przez moda wywalony do kosza?

Napisano
skasuj tego posta zanim Cię moderatorzy wyłapią :)

i po co kasowac, chyba lepiej zeby sobie regulamin pocztal :/

Napisano

Czy tylko ja wiem do czego służy ten przycisk report.gif ? ;]

edit: Czyli moderacja się opierdala. Hulaj dusza :D

Napisano

OT jeśli już to po komunie zostało na crackowanie i nielegalne programy;) (jak sobie przypomnę tamte czasy to aż człowiek się za głowę chwyta)

Napisano

To ja pociagne offtopa w klimacie paranoidalnym...

no bo wiecie, wg mnie te cracki i w ogole to przez kapitalizm, korporacje proboja sie wzbogacic na biednych userach. A jakby byla pozadna komuna to programy byly by za darmo i nikt by nie musial crackowac.

Pamietajcie, wspierajac Open source wspieracie komunizm!

Mam nadzieje ze ktos w koncu skasuje ten watek :D

Napisano

przez popularność cracków do 3dmaxa wsród domowych urzytkowników potem userzy zakładając firmy przyzwyczjeni do pracy w tym programie kupowali już oryginały. dlatego firmy nie ścigają tak mocno domowych crackerów.

Napisano
przez popularność cracków do 3dmaxa wsród domowych urzytkowników potem userzy zakładając firmy przyzwyczjeni do pracy w tym programie kupowali już oryginały. dlatego firmy nie ścigają tak mocno domowych crackerów.

trafne rozumowanie :)

p.s a moze sam autodesk scpecjanie tak slabo zabezpieczyl swoj produkt aby latwo go bylo zcrackowac i stal sie popularny XD

Napisano

tak mi sie wydaje. w sumie jakby chcieli to by zrobili porzadny klucz sprzetowy jak robi sie z innymi drogimi programami.

Napisano

nie ma idealnego zabezpieczenia. klucz sprzętowy dużo kosztuje (nie idzie to w milionach egzemplarzy) przez co niestety zmniejsza się zysk autodesku (a jak dopadną jakąś poważną firmę, która pracuje na fałszywych kluczach odbiją są znacznie więcej niż gdyby mieli wprowadzać sprzętowe klucze :))