xeav Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Cebas, producent popularnego systemu do renderingu (finalRender) wydał nową wersję wtyczki GhostPainter. GhostPainter to dodatek łączący aplikacje 3ds Max i Photoshop. Wersja 2.5 współpracuje z 3ds Max 9, 2008 i Photoshop CS3. [ LINK ] [ VIDEO ]
Nezumi Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Czyzby kopia pomyslu z Zbrusha? Jesli tylko dziala to niech kopiuja...
Gość User190 Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Ciekawe :) Naprawdę fajnie to współpracuje :) na początku myślałem, że to jakiś bubel, ale możliwości ma niezłe :) Kolejny powód dla którego warto mieć 2 monitory ;)
Tomala Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Oglądając filmiki odniosłem wrażenie że jakoś nie za super to wszystko działa. Najbardziej niepokoi mnie to odświeżanie podczas malowania po modelu 3d ale do łatania seemów na tex powinno być dobre.
Traitor Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 Czyzby kopia pomyslu z Zbrusha? Jesli tylko dziala to niech kopiuja... Nie sadze, ghost painter istnial w zasadzie juz dlugo przed ZBrushem.
deshu Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 uzywa ktos tego?, moze sie wypowiedziec na temat plugina?
Rekomendowane odpowiedzi