Muminek Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Witam. Przedstawiam owoc około dwóch tygodni prac. Pierwszy czołg Crusader zajął mi 2 dni niestety nie miałem szczęścia do referencji i nie wygląda tak jak oryginał (koła). Drugi to FT7 chciałem zrobić wersję gazową :D ale nie było referencji. Ze strony rosyjskiej dorwałem coś takiego http://armor.kiev.ua/Tanks/WWI/ft17/ft17_1x35.gif Dobre plany ogniwa od gąsienic miały na końcu minimalne przesunięcie (łączenie koniec-początek) Ostatni Chin-he ma więcej szczęścia. Robie go od początku tygodnia , ma ok 1550 tri (jeszcze nie zrobiłem gąsienic) siateczka jest już rozłożona 2x 1024. Jutro zapewne podciągnę go lakierem.
Levus Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Jakby były obrazki to by pewnie lepiej to wyglądało:d
F/X Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Modele nie sa zle. Te zawiasy na ostatnim czolgu zabieraja duzo poly, a ledwo je widac (proponuje zrobic je na normalach). Popracoj nad prezentacja modelu, bo teraz jest fatalnie. Ledwo widac te czolgi. Moze jakis 3-light i inny kolor tla? Tekstura na pierwszym modelu probna?
Valery Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Tekstura na pierwszym modelu probna? mam nadzieję ;) bo w przeciwnym wypadku to można ja zmniejszyć do 64x64 i nie będzie widać różnicy :) podoba mi się FT17 ile ma tris? choć z tego co widzę to dużo :)
Muminek Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 To nie tekstura tylko materiał. Teksturę robie tylko na Chi-he , rozkładanie trochę zajmuje. FT 17 1100 tri ; z gąsienicami 3300
Scottero Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 MOdele niezle, choc tak koledzy mowili wyzej, w niektorych miejscach zzera za duzo poly... siateczka tak sobie zoptymalizowana, ale ogolnie bardzo daja rade ;) Pozdro :) --- No i dopadli nawet nasze max3d.pl... boty.. hr.
Rekomendowane odpowiedzi