polterge!st Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Hej Wysmyralem takie coś ostatnio w gimpie :D Nie bardzo wiem o co mi chodziło w tym obrazku^^ taka kiczula zoom i szkicor pozdrawiam :)
aspenboy Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Sympatyczna ilustracja, przypomniał mi się komiks "Hugo" (np. część "Zamek Mew"). Możnaby pewnie wymyśleć jakąś bardziej dynamiczną kompozycję, jakby już czegoś szukać.
SunRider Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Podoba mi się! Fajna zabawa ze światłami... Tylko... o co chodzi z tymi eksplodującymi barkami tej dziewczynki?
Koniu Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 przenosi ja do innego wymiaru poprzez otwarcie magicznej szkatułki ;P ha
mirach Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Podoba mi sie :) Bardzo ladne zielone swiatelko z boxa. A naramy przypominaja dezajnem co bardziej udziwnione zbroje z WoWa :D
Mr Kostek Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Sympatyczne, tylko nogi coś panience obcięło ..
Gość obo Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Fajnie, aczkolwiek wygląda ta dziewczynka jakby była garbata :)
OmeN2501 Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 I dla mnie na plus. Strasznie sypatycznie wyszlo. Mógłbym sie czepić trochę zbitych kolorów, ale wiem ze to tez od monitora zalezy ;]
polterge!st Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Napisano 26 Kwiecień 2008 Hej Dzięki wszystkim za komentarze :) Naprawde doceniam :) Sorki, ze wczesniej nie odpisalem, ale nie moglem sie zalogowac :/ Sunrider - jakbym to wiedział, to byłbym szczęsliwy :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi