Napisano 25 Kwiecień 200816 l Hej Wysmyralem takie coś ostatnio w gimpie :D Nie bardzo wiem o co mi chodziło w tym obrazku^^ taka kiczula zoom i szkicor pozdrawiam :)
Napisano 25 Kwiecień 200816 l Sympatyczna ilustracja, przypomniał mi się komiks "Hugo" (np. część "Zamek Mew"). Możnaby pewnie wymyśleć jakąś bardziej dynamiczną kompozycję, jakby już czegoś szukać.
Napisano 25 Kwiecień 200816 l Podoba mi się! Fajna zabawa ze światłami... Tylko... o co chodzi z tymi eksplodującymi barkami tej dziewczynki?
Napisano 25 Kwiecień 200816 l przenosi ja do innego wymiaru poprzez otwarcie magicznej szkatułki ;P ha
Napisano 25 Kwiecień 200816 l Podoba mi sie :) Bardzo ladne zielone swiatelko z boxa. A naramy przypominaja dezajnem co bardziej udziwnione zbroje z WoWa :D
Napisano 25 Kwiecień 200816 l I dla mnie na plus. Strasznie sypatycznie wyszlo. Mógłbym sie czepić trochę zbitych kolorów, ale wiem ze to tez od monitora zalezy ;]
Napisano 26 Kwiecień 200816 l Autor Hej Dzięki wszystkim za komentarze :) Naprawde doceniam :) Sorki, ze wczesniej nie odpisalem, ale nie moglem sie zalogowac :/ Sunrider - jakbym to wiedział, to byłbym szczęsliwy :) pozdrawiam