xeav Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Tea Vui Huang's Maya On-The-Go to aplikacja, która pozwala na tworzenie obiektó 3D uzyuwając telefonu komórkowego. [ LINK ]
Ardeni Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Prawie jak blender na Pda/PPC, Imo sztuka dla sztuki, niepotrzebne i niewygodne
Levus Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Na nintendo ds takie rzeczy są lub jest jest jakaś możliwość emulacji?
streaker Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 A może mi ktoś wytłumaczyć na kiego mi to ? Choć jeden argument za używaniem tego wynalazku ?
Reanimator Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Ja uzywam wibratora dla wyzszych celow.
sanki Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 jak niżej nie potrafisz wcelować ;p a programik z typu ciekawostka. popisówka zdolnosci programistycznych kolesia i nic poza tym
Nevariel Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 chyba jako jedyny zdecydowałem się ściągnąć ten program. Co najważniejsze działa, i tyle w zasadzie można o nim powiedzieć. Ot proste rysowanie w jednym z widoków przy pomocy curve. Nie żebym się czegoś więcej spodziewał, ale w każdym razie nie ma szans na zrobienie obiektu który jest na obrazku w pierwszym poście xeav'a btw. znacie może inne programy na telefon tego typu?
Rekomendowane odpowiedzi