Nimrod Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Świetny modeling! Nie mam się do czego przyczepić. Czekam z niecierpliwością na finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 a ja mam jedno pytanie... czy dasz jeszcze jakąś uszczelkę na górze owiewki ?? chodzi mi o miejsce łączenia owiewki z dachem, bo pamiętam, że w Hondzie było to bardzo upierdliwe miejsce i m.in. z jego powodu zmieniałem ciągle zdanie na temat tego, czy zrobić cabrio czy z dachem :D a u ciebie widzę, że jest to wymodelowane trochę \"na szybko\" :) więcej bugów nie widzę... i pewnie już nie znajdę :D trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 wiem o co ci chodzi z ta usczelka ona powinna owijac sie do okola calej ramy szyby wlasnie sie zastanawiam czy to zrobic?? hym pomysle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 Namyslilem sie i zrobilem uszczelke o ktorej mowi loozack i odrazu zrobilem szybke na pałąku przeciw kapotarzowym (tak to sie chyba nazywa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 No modeling super tylko sie do kierownicy moge przyczepic. Czemu jest tak powykrzywiana jakas???? I jeszcze jedno. Jak masz prawa krawedz swiatla przedniego i ja przecina linia zderzaka to czy tam powinna byc tak widoczna roznica szerokosci tego???? Widac to dobrze na ostatnim renderze na ktorym jest ujecie z przodu. Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi:] Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 Co do kierownicy to ona jest jakos taka w orginale (ja tego nie wymyslilem :) ), a jesli chodzi o lampe to dookloa jest taka ramka niklowana jesli mozna to tak nazwac (jesli oto chodzi). A teraz przyszedl czas na pierwsze materialy tak dla sprawdzenia czy wszystko jest wporzo. Tak mysle czy lampy nie zrobic w nurbsach jak mi sie uda dopasowac to tak zrobie i powinno byc duzo lepiej bo poly to jakos cziwnie wygladaja :) Pierwszy render z mat i hdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Model, tak jak już wszyscy zgodnie stwierdzili jest bardzo dobry. Gorzej z materiałami. Na razie wyglądają sztucznie i mało ciekawie. Szczególnie materiał lamp oraz wnętrza. ps. Nie podoba mi się kolor lakieru. Ja bym go widział w srebrnym kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 nie bardzo te materialy, popracuj nad tym, szkoda takiego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 tak, srebrny albo czerwony a reszta IMHO jest SUPER :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 podlanczam się do reszty, ponaddto te światła mi coś nie wygladają realistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 zrób go bez materiałów :P wtedy nikt się do lakieru nie przyczepi ;) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Hehehe. Jestem za srebrnym. Albo ciemnym niebieskim. Może granat. Czerwony to do Ferrari.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 BLAACK :) choc srebrny bylby niezlym wyzwaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 6 Luty 2004 Autor Share Napisano 6 Luty 2004 A ja sie nie bede wypowiadac jaki bedzie bo niewiem , obojetnie byle byl ladny, wmiare realistyczny i ladnie oswietlony a z tym mialem zawsze problemy, ale dzieki za propozycje :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 16 Luty 2004 Autor Share Napisano 16 Luty 2004 Pierwsza proba wklepania boxsterka w zdjacie :) To dopiero poczatek i moje pierwsze w zyciu podejscie do czegos takiego. jeszcze nie otexturowany we wnętrzu i tak samo swiatla ale przyjdzie na to czas :) :D. kiedyś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 zbyt jaskrawy kolor jak na takie otoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 i cienie bym lekko rozmyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 16 Luty 2004 Autor Share Napisano 16 Luty 2004 wiem ze jest za jasny bo go spotem przeswietlilem niechcacy, zapomnielem dodac zanikanie swietla, a cien bedzie raczej area ale to pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lopss Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 beeper wydaje mi sie ze jak ktos ma taki kolor samochodu/motocykla (np. ja) to nie zastanawia sie czy wolno jest mu w wjechac gdzies gdzie ten kolor nie pasuje - dla mnie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 Lopss chodzilo mi o to ze lakier o takim kolorze nie wyglada tak strasznie jaskrawo w niezamocnym swietle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 na razie wyglada ok, perspektywa etc. kolory pozwole sobie ocenic pozniej BTW swietny model pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 hehe, nie ma to jak nieporozumienie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi