Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie jestem specjalistą od samochodów, ale coś sie nie zgadza przy słupku gdzie schodzą się karoseria, maska i drzwi ;) poza tym nie specjalnie pasuje mi materiał opon wyglądają jak z plastiku jak by były czarne z białymi napisami dodały by mu Agresywności.

Przydało by sie zrobi coś z tym pomarańczowym materiałem kierunkowskazu nadac mu lekkiej przezroczystości i jakąś fajną fakturę ;)

Ogólnie dla mnie Bomba w szczególności przednie światła ;)

... tez bym chciał tak umiec modelowac ;)

Napisano

Chyba nie ma resorów jeżeli miedzy nadkolem a kałami jest 0,5cm prześwitu:) Jest trochę błędów w modelu (niegodności).

Napisano

przy słupku tak to powinno wyglądać. trochę Ci off-road wyszedł, są "niezgodności" w modelu proporcje nie pasuje w przodzie troche Ci sie siatka marszczy przy migaczu a tylnego wogole nie ma.

Napisano

Swiatelka to post w ps czy w maxie tak ladnie swieca?

Ciekawostka brzydka, a w studiu oprocz paru wymienionych tu bledow ok

Napisano

sidewalle źle odwrócone. ale tak poza tym to przyjemnie nawet :) i maska troszkę taka jakby przejrana się wydaje.

Napisano

Maska i dach są zbyt zjarane tak jak zauważył trosiek. Nie widziałem jeszcze takich jasnych opon...no i ta odległość opon do błotnika za mała.

Napisano
  • Autor

Nowi> ten słupek tak ma, tam akurat jest w porządku;) kierunkowskazy, racja. Dziąkuję, fajnie że ci się podoba

Freedom Fighter> błędów mam świadomość, koła może nie tyle nisko, co za szeroko

Deco-Fun> proporcje? możesz sprecyzować?

JW_2305> światełka to max. fajnie że studio podoba się.

Trosiek> sidewall jest dobrze na moje oko, może źle widzę. dziękuję

Kimmi> to co wyżej

Master Kiełbaster> no to połowa jest super:D to już dobra droga do ogólnego super w następnych pracach;)

edit: dobra, sidewall jest źle. :)

Napisano
Trosiek> sidewall jest dobrze na moje oko, może źle widzę. dziękuję
To sie dobrze przypatrz no raczej nie jest:)
Napisano

twoj side wall jest do zewnątrz, a powinien być do wewnątrz :) sam mi ten błąd pokazałeś w wipie mojego peugeota ;)

Napisano

Generalnie to co reszta. Taka moja mała sugestia (jak coś to usunę)

beznazwy1kopiaab2.jpg

Ogólnie b. ładnie ;)

Napisano

Xiz0r: widziales kiedys jak opona wyglada ? :P taaaaaki swietny samochod a troche blacho go potraktowales. Nie ladnie. Az sie prosi jakis ladny fotomontarz albo kompozycja.

Nvidia: widze ze sie nauczyles od Toucha w swoim projekcie Vipera :) nice.

pozdr

Napisano

Xiz0r:Heh dopiero dzisiaj czytam twojego posta i nie pamiętam dokładnie, co i jak zrobiłem. Mam PS'a wersje PL więc nie wiem jak te opcje po angielsku mogą wyglądać, ale mniej więcej zrobiłem coś takiego: Zaznaczenie opon >>> kolor selektywny >>> czerń >>> podbicie +17 może mniej/więcej | następnie Krzywe RED/GREEN/BLUE każdą oddzielnie dopasowywałem, (ewentualnie możesz spr. jaki efekt daje "autokolor" bo z tego co pamiętam to chyba go zastosowałem i dopasowałem krzywe ręcznie dalej) później podbicie kontrastu i lekka korekta jasności ( Ctrl + L )

Tasiek: Po to jest krytyka aby wyciągać z niej wnioski ;) ( o ile jest to krytyka która na to pozwala, a nie typu "brzydko wyszło" ;P )

EDIT:

----------------

Xiz0r: Nie ma za co :)

Edytowane przez NV

Napisano

Fajnie. Widze ze tez robisz akcje z garazem;) tylko autko wydaje mi sie ze troche za małe w stosunku do otoczenia. To przeciez wielki amerykanin a nie japonski lub auropejski scigant.

Edytowane przez GrześDuro

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.