Napisano 11 Maj 200816 l Chciałem przedstawic kolejny projekt. Rendering w 3ds maxie, obróbka w Photoshopie. Oraz krótka animacja. Rendering 3ds max, obróbka Photoshop i After Effects. Edytowane 25 Wrzesień 200816 l przez piotrekde
Napisano 11 Maj 200816 l textura skora wydaje sie byc fajna, ale dalbys jakis inny kadr bo zbytnio nie widac tego nosorozca.
Napisano 12 Maj 200816 l Autor no bo to jest jeszcze wersja bez nauszników. prouszalem już tą sprawę na ogolnym zebraniu kolektywu i po ogolnym glosowaniu podjelismy decyzje o dorobieniu uszuff. wiem wiem, ze on jest bezuszny ta pracka ma jakis rok i tak naprawde dopiero zaczynalem zabawe z modelowaniem :)
Napisano 26 Wrzesień 200816 l Siatkie bym zobaczyl, bo poki co widze fotogeometrie jak Penguin, a to troche za malo zeby mowic ze to moja zupelnie wlasna praca, kiedy za calosc robi zdjecie wrzucone na jakis obiekt. Obawiam sie ze ani tu renderu nie ma, ani swiatla, ani niczego poza ta fotka. Ale z przyjemnoscia zostane wyprowadzony z bledu.
Napisano 26 Wrzesień 200816 l Autor Zgodnie z prośba dołączam fragment siatki. Jak widzisz siatka nie jest jakas specjalna a model robiłem jakieś dwa lata temu, zanim nie zacząłem pracowac na ZBrushu.
Napisano 26 Wrzesień 200816 l Marna troche ta animacja, ale te renderki z DOF'em to całkiem niezłe (bo sie nierusza) prawie full real.