ThrudPL Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 To moja pierwsza postać. Oczywiście zawiera masę błędów, ale ze względów dydaktycznych zamieszczam ją jako ukończoną pracę. Jak starczy mi zapału i czasu zrobię od początku jakąś nową. oryginalny rozmiar : http://img527.imageshack.us/my.php?image=posecopyzi0.jpg 3d max + vray + photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Takie piersi daje tylko dużo za dużo silikonu. Jeśli zrobiłeś dla tej postaci rig do tej pozy, to popracuj nad nim, człowiek ma mięśnie które pracują przy zmianie pozy. Generalnie jak na start to całkiem nieźle. Pokaż siatkę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Bardzo dziwny kształt piersi, wyglądają jak babki z piasku:D Faktycznie po zmianie pozycji postaci niektóre miejsca są bardzo dziwne, a szczególnie kolana i w okolicach miednicy. Normalna kobieta nie potrafiła by tak wygiąć stopy do tyłu. Jak na początek to nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Uda musisz poprawić (chyba mają różne długości) no i jeszcze te piersi, ale jak na pierwszy raz to wysoko postawiłes sobie poprzeczkę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Ogolnie to jakas kwadratowo miejscami i wyglada, jakby sie zlamala w polowie, a piersi dogniataly ja do ziemi;p i ogolnie te piersi to botoksem pompowane?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Ho mama ! gime da milk ! :D ja tam się nie znam na organice fajnie wyglada ;] przeszkadzają mi kwaratowe piersie ale cuz.. nic nie jest idealne ... good work ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Mogło by być fajnie, idzie w dobrym kierunku, oświetlenie też całkiem calkiem, jednak jakiś glare bym tu widział, bo jasne elementy są właściwie jednolicie.... szare? Piersi ohydne, silikon silikonem, ale powinny być napięte w takiej pozie, a u Ciebie "wiszą" w stronę pępka. Zgięcie pod kolanem do bani. Szyja jest na sztywno, chyba powinieneś głowę jeszcze odgiąc w tył. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 żadna postać, najwyżej manekin. gdzie są tekstury?! model ok, z jej ustawieniem już gorzej. prawa dłoń strasznie razi w oczy, jak doklejona przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThrudPL Napisano 14 Maj 2008 Autor Share Napisano 14 Maj 2008 Tak jak , mówiłem model jest bardzo niedoskonały i w zasadzie zrezygnowałem z jego poprawy, wolę rozpocząc nowy od początku. Dla ciekawych załączam sieatkę. Dziękuję wszystkim za mniej lub bardziej konstruktywne komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 niezły sylikon..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi