Napisano 14 Maj 200816 l W serwisie Notes On Game Dev rozpoczyna się konkurs gameartowy pod tytułem 2008 NoGD 2D/3D Environment and Character Design Competition Będą 4 kategorie: 2D Environment 3D Environment 2D Character 3D Character Równolegle rozegra się compo dla kobiet z gamedevu, w składzie jury same kobiety:) Deadline'y: 2D/3D Character and Environment Design Competition (Deadline 15 czerwiec) Aspiring Women Game Artists Competition (Deadline 20 czerwiec) Informacje o tym "podwójnym" wydarzeniu a także nagrodach na stronie serwisu: http://gamedev.sessions.edu/nogd-awards/
Napisano 14 Maj 200816 l No to Magda Dadela pozamiata konkurencja jesli wystartuje w tym kobiecym konkursie :D [edit]W sumie moze pozamiatac tez w tym mieszanym :P
Napisano 14 Maj 200816 l Fajny konkurs, tylko dziwi mnie to że nie ma założeń, tematu nic, można robić co się nawinie ;P
Napisano 14 Maj 200816 l Autor Wręcz zapewne można wysyłać to co się ma skoro nie ma restrykcji:D Na polycouncie napisali że limit na model postaci jak i environmentu to 5000 trójkątów, nie wiem gdzie oficjalnie jest taka informacja.