Gość Qleer Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) Witajcie, To pierwszy post na tym forum - więc tak nie bijcie mocno. Bardzo zaciekawiła mnie grafika 3d :) Od 2óch dni - no może 3 bawię się 3ds maxem (9) i naprawdę mi się to podoba. Czytałem dużo tutoriali etc. jednak nie wszystko da się za 1 razem załapać. No to przedstawiam pierwszą swoją pracę w życiu - Mazda RX8: Edytowane 19 Maj 2008 przez Qleer
mirach Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Wymodelowales ta mazde w 2 dni po wlaczeniu Maxa? O,o I popraw temat.
Gość Qleer Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Oj tam Maya i Blender ;) Jednak 3ds Max jest nieporównywalnie lepszy. Przepraszam za temat - już wszystko poprawione, następnym razem będę uważać.
Kimmi Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 No na pierwszy rzut oka wydaje się, że jest dobrze, ale jak się przyjrzy to jest kilka błędów np krzywe tylne nadkole. No i jest trochę odchyleń od oryginału.
loko Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Oj tam Maya i Blender No teraz, to ok, bo wątpię, żeby za I kontaktem z grafą 3D ktokolwiek od razu zrobił takie autko. Co do modelu to mi się podoba, tylko nie wiem co to ma znaczyć, to obok przedniego nadkola.
TheCapo Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Pokaż siatkę. Ale jak tylko tyle dni na to poświęciłeś to jestem w szoku:)
Rekomendowane odpowiedzi