vrocker Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Witam. Mam pytanie czy jakiś sposób aby zaimportować modele z rozszerzeniem .3ds, lub .max do Maji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Model możesz z maxa wyeksportować do formatu OBJ lub FBX. W Maya możesz je zaimportować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrocker Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 To wiem, ale nie mam ich jak wyeksportować z maxa teraz. Natomiast chodzi mi o to czy istnieje jakiś plugin, który bezpośrednio w maji umożliwi mi zaimportowanie ich do sceny. Gdzieś na highendzie znalazłem dość stary wątek o imporcie do maji i ktoś wypowiadał się na temat jakiegoś bonusowego toola, który to potrafi, ale namiarów czy linka nie podał :confused: Oszczędziło by mi to nieco pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 dokładnie w bonu tool jest plugin który może importować 3ds poszukaj sobie w area dla swojej wersji majki klik Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrocker Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 Znalazłem wszystko działa. Dzięki Fikołek zaoszczędziłeś mi wiele czasu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts