vrocker Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 Witam. Mam pytanie czy jakiś sposób aby zaimportować modele z rozszerzeniem .3ds, lub .max do Maji?
piotrek Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 Model możesz z maxa wyeksportować do formatu OBJ lub FBX. W Maya możesz je zaimportować.
vrocker Napisano 22 Maj 2008 Autor Napisano 22 Maj 2008 To wiem, ale nie mam ich jak wyeksportować z maxa teraz. Natomiast chodzi mi o to czy istnieje jakiś plugin, który bezpośrednio w maji umożliwi mi zaimportowanie ich do sceny. Gdzieś na highendzie znalazłem dość stary wątek o imporcie do maji i ktoś wypowiadał się na temat jakiegoś bonusowego toola, który to potrafi, ale namiarów czy linka nie podał :confused: Oszczędziło by mi to nieco pracy.
Destroyer Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 dokładnie w bonu tool jest plugin który może importować 3ds poszukaj sobie w area dla swojej wersji majki klik
vrocker Napisano 22 Maj 2008 Autor Napisano 22 Maj 2008 Znalazłem wszystko działa. Dzięki Fikołek zaoszczędziłeś mi wiele czasu:)
Rekomendowane odpowiedzi