sigoon82 Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 czekam na uwagi, sory ze zalaczylem da takie same jpegi, pozdro.
beeper Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 siatka wydaje sie byc wporzadku, pomimo tych trojkatow, pokaz jakies renderingi.
kozioo Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 A ja już widze że zbyt \"organiczny\". Więcej kantów ma być. A siatka IMO mogłaby być zdecydowanie ładniejsza.
don_filippo Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Biedaku....ale żeś sobie model wybrał! Pewien typ o ksywie S***** nie da Ci żyć... Ale ciiiii. Nikt nie wie o kogo może chodzić[lol2]:P
Dr0cK Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 na tych renderkach wyglada jakby na niego jakas czerwona plachte zarzucono... czyzby to czerwona plachta na sikham\'a :P::D:P:D
MorF Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 stary. powiem tak... moje kondolencje bo Sikham nie da żyć :P a Tak poważnie to za bardzo wygładzony
sigoon82 Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 No dobra to Kto mi pomoze z Ta siatka? Jakas lipa robi mi sie w rogach wlotu powietrza i niewiem jak sobie z tym poradzic ma moze ktos jakąś dobra rade?
sigoon82 Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 Tyle udalo jak narazie mi sie tej nocy wymeczyc...
Rafal Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Nie chce się czepiać bo nie widziałem orginału ale jakoś niektóre kanty wydają mi się za ostre. Pozdrawiam czekam na updaty
Ebor Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Zapowiada się kolejna praca ze sterylnie zrobionymi szczegółami... Troche to już nudne - moim zdaniem. Ale ok zobaczymy co z tego będzie...
sigoon82 Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 Wlasnie zapomniale wrzucic fotke jak to ma mniejwecej wygladac...
sikham Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 szkoda że nierobisz NISMO :D z 2003 roku tu masz moje do oblookania ;) http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8112
sigoon82 Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 NO I NARAZIE MAM TYLE PROSZE O KOMĘTARZE I KRYTYKE POZDRO
Loozack Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 noooo muszę przyznać, że źle to to nie wygląda :) tylko maskę masz trochę krzywą :D nieźle ci idzie :) pozdrawiam [piwo]
snakeq Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 No muszę powiedzieć że ten nissanik ładnie się zapowiada, ogólnie agresywny samochod :cool: . W przyszłości napewno zastaniecie mojego Skyline`a w WIP`ach :D. Sigoon 82 jeśli potrzebujesz więcej zdjęć tego samochodu służe pomocą mam tego trochę :). Życzę efektywnej pracy, napewno tu jeszcze zajrze.
Leru Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Kaszana Ci sie robi bo masz 3 vertexowe face. W modelowaniu Low Poly powinno sie tego unikac bo takie kwiatki czesto wychodza. Tymbardziej ze chodzi tu o gladkosc i raczej tu to jest niedopuszczalne nie jak np w organiczym modelowaniu gdzie jeszcze taki zonk ujdzie. Wydaje mi sie ze raczej to tak powinno byc:
KoMic Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 A mnie sie to nawet podoba,,,,a tego zaburzenia siatki nie widac wiec chyab nie ma co sie stresowac,,,bo jak widac powyzej meschsmooth i tak robi swoje po swojemu,,,, dzialj dalej a sworzysz cudo
sigoon82 Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 Taka ciekawostka, tak wygladalo moje pierwsze podejscie do nissana...
sigoon82 Napisano 4 Luty 2004 Autor Napisano 4 Luty 2004 No wiec jestem na takim etapie, jeszcze jest tu troszkie do wyklepania, ale narazie chyba wezme sie za kola, bo normalnie mam krecka w glowie od tych krawedzi... POZDRAWIAM i czekam na opinie i koniecznie krytyke:D
Loozack Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 wygląda coraz lepiej, ale ciągle masz maskę krzywą :| spójż na linię tego zgrubienia na masce, a zauważysz, że jest ona trochę \"wbita\" do wewnątrz :) trzymaj się [piwo]
sigoon82 Napisano 5 Luty 2004 Autor Napisano 5 Luty 2004 No dobra narazie jede z jednego widoku, bo juz komp mi niewyrabia przy obracaniu, na jutro zaplanowalem klamki, wykonczenie felg, i przetloczki na klapie od bagarznika... Jak dalej jest nierówna maska to juz niewiem gdzie musze wyklepać...
Loozack Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 niestety ale jeszcze jest krzywa :( zaznaczyłem ci to na rysunku... tam gdzie jest elipsa to masz wgłębienie, a czerwoną linią zaznaczyłem gdzie jest krzywo :) [piwo]
sigoon82 Napisano 5 Luty 2004 Autor Napisano 5 Luty 2004 Wielkie dzieki. No to jawyrzszy czas wyklepac to. Pozdro.
sigoon82 Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 zadurzo tego niema bo niemialem czasu ostatnio, no ale moze dzis cos uda mi sie konkret zrobic pozdro
sikham Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 to nazywasz felgą :| poszukaj sobie zdjeć felg volk racing bo to właśnie one są w JGTC
sigoon82 Napisano 12 Luty 2004 Autor Napisano 12 Luty 2004 Siema sory za przerwe ale mialem mala zawieszke na laczach i szczerz zygalem juz siedzeniem przy kapie. Jedyne co przez ten czas zrobilem to maske która trza jeszcze dopracowac, a propo felgi to popracuje nad wlasciwa potem ta byla dla relaksu. Pozdro i dzieki za opinie. P.S. No i czekam na nowe opinie i rady.
Loozack Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 super :) nie korzystasz czasem z tutoriala na Munkmotion ?? [piwo]
Kryhas Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 Maska bardzo mi się podoba!! Jeżeli chodzi o fejge to nie zabardzo przypadła mi do gustu, ale mam nadzieje, że coś z tym zrobisz.
sigoon82 Napisano 13 Luty 2004 Autor Napisano 13 Luty 2004 Loozack co to za tutorial? Ja raczej robie tak poswojemu, pierwsze podejscie nissana mialem kilka miechów temu z tutorialem z 3dtotal, a opierajac sie na tym co sie nauczylem przy tantym podejściu. PZDR.
Loozack Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 Sigoon82, chodziło mi o tego tutka... http://www.munkmotion.com/tutorials/nsx/1a.htm a konkretnie o tą stronę... http://www.munkmotion.com/tutorials/nsx/2d.htm jest tu pokazany sposób modelowania wlotów podobnych do twoich :) czekam na updaty [piwo]
sigoon82 Napisano 16 Luty 2004 Autor Napisano 16 Luty 2004 Siema sigoon82 pisze, kurde niewiem co jest grane ale jakos zalogowac sie niemoge od kilku dni na swoim loginie a przestoju niemoze byc... :/ pozdro.
kozioo Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 Źle wygląda łączenie ramion z tym wewnętrznym pierscieniem. I chyba troszke wąskie są ramiona.
sigoon82 Napisano 16 Luty 2004 Autor Napisano 16 Luty 2004 No prosze formu, troszke posiedziałem i wypłodziłem cos takiego. nie jest zapiekna ale leprza od tantej co sadzicie?
sigoon82 Napisano 16 Luty 2004 Autor Napisano 16 Luty 2004 dobra narazie tyle mam, czekam na krytyke, teraz popracuje nad klamka. Pozdro.
Loozack Napisano 17 Luty 2004 Napisano 17 Luty 2004 jakoś mi nie pasuje ta felga :| ale to czy ją zmienisz zależy już tylko od ciebie :) no i jak możesz to na tym etapie dawaj rendery bez materiałów :) [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi