Napisano 23 Luty 200421 l sen kowalskiego - pogratulowac fajna pracka to ktos z naszego forum robil prawda/ ;0)
Napisano 23 Luty 200421 l Chcialbym tylko sprostowac iz autorem Snu Kowalskiego nie jest jedna osoba a kilku osobowa brygada czego w tv nie bylo powiedziane. Szokda, troszke boli, ze nie bylo naszych nazwisk...
Napisano 23 Luty 200421 l Traitor wyprzedziles mnie, dalem juz to info na drugim forum, bede to wyjasnial!!! Chcialbym sprostowac ze \"Sen Kowalskiego\" to praca zbiorowa: Mariusz Firnys, Tomasz Cechowski, Marcin Orzechowski, Andrzej Krawczyk, Marcin Meczkowski, Robert Krzywicki, Grzegorz Czachor. Nie wiem dlaczego podpisali to tylko moim nazwiskiem choc zglaszana byla zespolowo.
Napisano 23 Luty 200421 l Moze poprostu dlatego ze kazda sekunda w TV duzo kosztuje :D. EEEEEe wogole ten program jest robiony na odp.....ol zeby cos bylo. A widocznie duzo wazniejsze jest to kto siedzi w komisji czy jak to tam zwali, bo polowa tego programu jest wlasnie o tym :)
Napisano 23 Luty 200421 l Przeciez Polsat musi sie pochwalic jakich ludzi zwerbowal to tak kiespkiego programu :P no coz za tydzien final mam nadzieje ze tym razem dluzszy bedzie, bo przeciez wszyscy jurorzy beda sie wypowiadali :)
Napisano 23 Luty 200421 l prowadzenie i formula animastera jest gay, mozna to bylo zrobic na sto roznych sposobow oni wybrali najgorszy.. oby w przyszlosci byly organizowane lepsze eventy ;) a co do snu kowalskiego- sorki, gratuluje calej ekipie tworzacej ta animke:)
Napisano 24 Luty 200421 l Sen Kowalskiego to jedyna, warta poświęcenia czasu animacja...:|. Nawet mojej Mamie się podobała :P, a to już coś znaczy, bo ciągle się wścieka jak słyszy coś o grafice...przez to cierpia moje prace :(. Pozdr :)