Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
No troszke sie przejarało ale nie umiem tego zmniejszyc ;/

A realu czasem wymienia się żarówkę na słabszą jak za mocno daje. Z IES'ami nie jest inaczej, zmniejsz moc świecenia, najlepiej procentowo, daj z 65% tego co masz teraz i sprawdź. W zakładce światła do którego podpiąłeś IES'a na pewno to znajdziesz.

Pozdr

Napisano (edytowane)

to daj na 6%, jak dasz żarówkę załóżmy 10000W na ścianę w małym pokoju to będzie biało a jak dasz 5000W w tym samym pokoju tez będzie biało kumasz o co chodzi?

Rozmowa jak z wipa ;)

Zawsze wychodzę z założenia takiego że krytyka jest najlepszym motywatorem.

Edytowane przez !Ewert
Napisano
Cytat:

Napisal hcpiter

"A vizka slaba, moglo to jeszcze polezec w wipie"

Dlaczego słaba tzn czego brakuje ??

chodzi o to ze wnetrze takie nijakie, 2 sciany okno jeszcze niedokonczone, teapot z maxa :D no i ogolnie bardziej scene rozbudowac jezeli to ma byc wizka

Napisano

bajecznie by bylo gdybys dodal displace'a na podloge, albo wiekszego bumpa,bo to wyglada troche jak szklo z diffusem paneli :)

Czajniczek tez tandetny troche. Wymodeluj cos wlasnego i czasem nie chromuj. Jakas porcelanke na przyklad rzuc.

Napisano
bajecznie by bylo gdybys dodal displace'a na podloge, albo wiekszego bumpa,bo to wyglada troche jak szklo z diffusem paneli :)

Czajniczek tez tandetny troche. Wymodeluj cos wlasnego i czasem nie chromuj. Jakas porcelanke na przyklad rzuc.

hahaha, tak displeace to dobra rada, zwlaszcza na lakierowana podloge, a bump tez byl i nei spodobal sie publice i samu autorowi :]

Napisano

Heh ale pomysl wiecie ja tam wole zeby mi to oceniali ci zaawansowani ludzie tj np hcpiter, carlos a nie swierzaki ;p bo bazil mnie tym rozbroił no ale ok :P:P

Napisano

a ten czajniczek z Utah skad wzioles :P

Materialy faktycznie fajne, ale mogles dac troche wyzszy global multiplier, zeby w paru miejscach ziarno na materialach zniknelo.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności