blood_brother Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 Wnetrza nie moze brakowac w tak przeszklonym samochodzie przynajmnie gora deski rozdzielczej i oparcie foteli z naglowkami musi byc:] Pozdro[piwo]
Predator Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 eee no inspew nie rob tego skoncz model do konca!!!! zrob wnetrze :) postarajs ie bedzie to pierwszy towj skonczony model :) chyba warto a i defekt bedzie o glowe lepszy . Jesli chcesz juz skonczyc to musisz miec cos kolejnego w planach do modelowania , jesli tak to co to bedzie??
Master Kiełbaster Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 Uszczelki brakuje na górze bocznych przednich szyb.
Kryhas Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 Model jest superowy i szkoda żeby nie posiadał wnęcza. Światła przednie i tylnie mnie się nie podobają :( i było by dobrze je troche przerobić.
sikham Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 nie rób wnetrza :] poco bedziesz sie przemeczał lepiej odkładac wszystko na potem i nic z tego niemieć musisz poprawić nadkola bo dalej są bardzo brzydkie :] obiecywałeś to poprawiaj model niezły ale to jak go pokazujesz czyni go gorszym
inespew Napisano 22 Luty 2004 Autor Napisano 22 Luty 2004 Sikham a jak mam go pokazywac żeby był lepszy ?? A nadkola juz poprawiłem. Chyba ze ja juz nie widze gdzie jest źle, a to możliwe bo juz tyle na tą fue patrze :D
sikham Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 poprostu nielubie latających samochodów nadkola to chyba o 0.0000000001 milimetra poprawiłeś :|
inespew Napisano 22 Luty 2004 Autor Napisano 22 Luty 2004 Sikham przoesz pokaż gdzie jest źle bo ja juz nie wiem...
inespew Napisano 25 Luty 2004 Autor Napisano 25 Luty 2004 No wiec tak. Wiem, że jest wiele błedów, wiem, że materiały sa do dupy, wiem, że nie wygląda jak oryginał, wiem, że nie ma wnętrza, ale uważam prace nad Fordem Bronco za zakończone. Podczas tego WIpa nauczyłem się dużo o modelowaniu samochodu, a to było głównym celem tego wipa. Samochód ma ok 530 tys poly no i mój komp nie za bardzo sobie z tym radzi. Jutro zaczynam nowy samochód, jeszcze nie wiem jaki, ale wiem, że musze robić siatke mniej gęstą bo komp nie wyrobi. :D Dziekuje wszystkim za uwagi, komentarze i pomoc. Zostawiam Wam to do skomentowania. Wszelkie uwagi będą mile widziane, no i moze przydatne przy kolejnym Wipie. Pozdro :D
Kryhas Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 Ogólnie super tylko te lampy z przody są okropne !! :( Oprócze tego zauważyłam jakąś dziure na tylnim zderzaku (dokładniej na jego zagięciu. Koło przedniego zderzaka jest jakiś mały dziwny cień i nie wiem co to jest ??!!
Loozack Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 ja się zakochałem w tych oponach :D wstaw je do galerii najlepiej :D opony z meshsmoothem, nono :) a model też fajny :P:D trzym się [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi