Napisano 2 Luty 200421 l Autor ...no dobra nikt nic nie pisze to moze odrobina kobiecości was osmieli ;)... P.S.specjalna dedykacja dla Gab3d ...najlepszego:D
Napisano 2 Luty 200421 l hehe wielkie dzieki :) :P [lol2] trzymam sie twardo... i twoj tablet tez :cool:
Napisano 2 Luty 200421 l Naprawdę świetne, telantu i pomysłów na pewno Ci nie brakuje :) Chciałbym to zobaczyć w oryginale, bo jednak skany/fotki zubożają efekt.
Napisano 2 Luty 200421 l to jak Neska na kiedy ustawiamy sie z Leanderem :D heh najlepsza bo z dedykacja dla mnie [lol2]
Napisano 3 Luty 200421 l No... ..... .. .... Chyba z tych trzech najlepiej wypadła, i do niej zastrzerzeń nie mam. Wcześniejsze mniej imho udane. Początkowo chciałem napomknąć ze bardziej podoba mi sie Twoj typowo portretowo-aktowy styl, ale po zobaczeniu kobitki musze to przemyślec:)
Napisano 3 Luty 200421 l Autor ...pokazac troche falujacego hehe biustu i juz wszyscy chwalą no;)... ...no alez oczywiscie ze lustro,...z wyobrazni jest tylko ten 3 pasek na dresie;)...
Napisano 3 Luty 200421 l Goły biust to główny czynnik zwiększajacy oglądalnośc pracy:) Poprawia tez ocene ogólną poniewaz ta pani mi się najbardziej podoba. Swoja drogą co ty masz za znajomych - punk z krawatem od leppera ?;-)
Napisano 4 Luty 200421 l No wlasnie co ty masz za znajomych ?! [lol2] Mowilem ze masz mi skinka srobic :D
Napisano 4 Luty 200421 l Wszystkie postacie są spoko:D Ale ta babcia..i jej spojzenie...Ha ha ha ha! [lol]
Napisano 5 Luty 200421 l hem...extra...ale najbardziej to podobają mi się \"papucie\" Dresiarza... no i włosy Babci...i nie mówię tu o włosach \"głowowych\".... pozdrawiam...
Napisano 13 Marzec 200421 l a co do Twoich prac to nie podlega to żadnej watpliwości: sa swietne ! wg mnie karykatura dresiarza jest najlepsza ;D papucie rozbawiły mnie do łez heheheh
Napisano 14 Marzec 200421 l Wszelkie off topic prosze u2u. A wrazie problemów i niewiedzy zapraszam do FAQ lub privem do moderatora działu. O pracy juz napisałem :)