(Ż)Aneta Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 ...no dobra nikt nic nie pisze to moze odrobina kobiecości was osmieli ;)... P.S.specjalna dedykacja dla Gab3d ...najlepszego:D
Gab3d Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 hehe wielkie dzieki :) :P [lol2] trzymam sie twardo... i twoj tablet tez :cool:
leander Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Naprawdę świetne, telantu i pomysłów na pewno Ci nie brakuje :) Chciałbym to zobaczyć w oryginale, bo jednak skany/fotki zubożają efekt.
Siegmar Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Swietne! ale kobitka jak dla mnie najfajniejasza! Super wyglaskane!
Gab3d Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 to jak Neska na kiedy ustawiamy sie z Leanderem :D heh najlepsza bo z dedykacja dla mnie [lol2]
Cpt.Obvious Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 No... ..... .. .... Chyba z tych trzech najlepiej wypadła, i do niej zastrzerzeń nie mam. Wcześniejsze mniej imho udane. Początkowo chciałem napomknąć ze bardziej podoba mi sie Twoj typowo portretowo-aktowy styl, ale po zobaczeniu kobitki musze to przemyślec:)
(Ż)Aneta Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 ...pokazac troche falujacego hehe biustu i juz wszyscy chwalą no;)... ...no alez oczywiscie ze lustro,...z wyobrazni jest tylko ten 3 pasek na dresie;)...
ikim Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 Goły biust to główny czynnik zwiększajacy oglądalnośc pracy:) Poprawia tez ocene ogólną poniewaz ta pani mi się najbardziej podoba. Swoja drogą co ty masz za znajomych - punk z krawatem od leppera ?;-)
Gab3d Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 No wlasnie co ty masz za znajomych ?! [lol2] Mowilem ze masz mi skinka srobic :D
Paul_PL Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Wszystkie postacie są spoko:D Ale ta babcia..i jej spojzenie...Ha ha ha ha! [lol]
sly Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 hem...extra...ale najbardziej to podobają mi się \"papucie\" Dresiarza... no i włosy Babci...i nie mówię tu o włosach \"głowowych\".... pozdrawiam...
Kinia Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 a co do Twoich prac to nie podlega to żadnej watpliwości: sa swietne ! wg mnie karykatura dresiarza jest najlepsza ;D papucie rozbawiły mnie do łez heheheh
Cpt.Obvious Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 Wszelkie off topic prosze u2u. A wrazie problemów i niewiedzy zapraszam do FAQ lub privem do moderatora działu. O pracy juz napisałem :)
Rekomendowane odpowiedzi