Temporal Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 z tego co wiem to vray 1,5 z service packiem chodzi na 2009 przynajmiej ktos tu na forum tak pisal :P
mirach Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Service Pack 2 do vrayay czyni go kompatybilnym z max 2009. Kurcze, ale ladne zdanie mi sie napisalo :D
Ponciusz Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Napisano 3 Czerwiec 2008 a można pobrać uaktualnienie sp2 zeby zainstalować na sp1?
mirach Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 No.. .tak, chyba o to chodzi w uaktualnieniach. Jak jestes klient chaosgroup to pewnie ci dadza linka do tego.
SWRSC Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 No.. .tak, chyba o to chodzi w uaktualnieniach. Jak jestes klient chaosgroup to pewnie ci dadza linka do tego. nawet nie poinformują o tym, że jest SP2 do ściągnięcia. Dowiedziałem się przypadkowo na forum :D
mirach Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 nawet nie poinformują o tym, że jest SP2 do ściągnięcia. Dowiedziałem się przypadkowo na forum :D to sie nazywa obsluga klienta :D W sumie to ja tez powiedzialem mojemu szefowi o SP2, jemu nic chaosgroup nie wyslal jesli dobrze pamietam, przynajmiej nic mi takiego nie mowil.
hcpiter Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 ogolnie to chaos powiadamia emailami o upach vraya itp newsach ;]
Michal K Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 czy kazdy v-ray działa pod pc 64-bity, bo w sumie mam 3ds 2008, i mam pytanko czy ktos ma do niego kegena :)
hcpiter Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 czy kazdy v-ray działa pod pc 64-bity, bo w sumie mam 3ds 2008, i mam pytanko czy ktos ma do niego kegena :) tak kegen jest na stronie http://www.kupsobiezlodzieju.pl :]
mirach Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Universalny klucz do vraya: PR23C2T4J-R3GU74M1N
SWRSC Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 ogolnie to chaos powiadamia emailami o upach vraya itp newsach ;] to ja chyba nie mam jakiejś opcji włączonej
Loki Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 sprawdź spam :) hehe maile od mojego szefa lądują prosto w spamie (jak Boga kocham automatycznie mi to Opera ustawiła!! )
mirach Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 sprawdź spam :) hehe maile od mojego szefa lądują prosto w spamie (jak Boga kocham automatycznie mi to Opera ustawiła!! ) nikt ci w to nie uwierzy :D
hcpiter Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 sprawdź spam :) hehe maile od mojego szefa lądują prosto w spamie (jak Boga kocham automatycznie mi to Opera ustawiła!! ) nikt ci w to nie uwierzy :D Hahaha dobre dobre xD
SWRSC Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 w spamie też ni ma. logowałem sie na konto i mam niby ustawioną subskrypcje z wszystkimi opcjami. Pominęli Świerszcza :(
mirach Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 w spamie też ni ma. logowałem sie na konto i mam niby ustawioną subskrypcje z wszystkimi opcjami. Pominęli Świerszcza :( Bunt! Bunt! wejdz na ich forum i napisz ze Maxwell liczy szybciej od tych szczepkow kodu ktory nazwali sobie vrayem! Sorry za spam, ale taki radosny watek sie zrobil :)
francez Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Mam taki problem, mam v-ray 1.5 z service packiem 2, którego zaintstalowałem do 3ds max 2009. I nieźle sie posypało... Gdy włączam maxa wyskakują mi informacje, że różnego rodzaju pliki są niekompatybilne z programem i kończy się tak, że zostaje zatrzymany proces uruchamiania :/ Co robie źle? Musze coś jeszcze zainstalowac, żeby uczynic vraya kompatybilnym?
Vehr Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 ami renderuje sie bardzo dlugo co jest render strasznie dlugi pomorzcie
JunioR Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 zamow na gwiazdke nowy komputer, problem zniknie.
wallop Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 Myślę ze akurat w tym wypadku zdecydowanie skuteczniejsze byłoby kupno vray-a :) ....
Rekomendowane odpowiedzi