Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

z tego co wiem to vray 1,5 z service packiem chodzi na 2009 przynajmiej ktos tu na forum tak pisal :P

Napisano

Service Pack 2 do vrayay czyni go kompatybilnym z max 2009.

Kurcze, ale ladne zdanie mi sie napisalo :D

Napisano

No.. .tak, chyba o to chodzi w uaktualnieniach. Jak jestes klient chaosgroup to pewnie ci dadza linka do tego.

Napisano
No.. .tak, chyba o to chodzi w uaktualnieniach. Jak jestes klient chaosgroup to pewnie ci dadza linka do tego.

nawet nie poinformują o tym, że jest SP2 do ściągnięcia. Dowiedziałem się przypadkowo na forum :D

Napisano
nawet nie poinformują o tym, że jest SP2 do ściągnięcia. Dowiedziałem się przypadkowo na forum :D

to sie nazywa obsluga klienta :D

W sumie to ja tez powiedzialem mojemu szefowi o SP2, jemu nic chaosgroup nie wyslal jesli dobrze pamietam, przynajmiej nic mi takiego nie mowil.

Napisano

czy kazdy v-ray działa pod pc 64-bity, bo w sumie mam 3ds 2008, i mam pytanko czy ktos ma do niego kegena :)

Napisano
ogolnie to chaos powiadamia emailami o upach vraya itp newsach ;]

to ja chyba nie mam jakiejś opcji włączonej

Napisano

sprawdź spam :) hehe maile od mojego szefa lądują prosto w spamie (jak Boga kocham automatycznie mi to Opera ustawiła!! )

Napisano
sprawdź spam :) hehe maile od mojego szefa lądują prosto w spamie (jak Boga kocham automatycznie mi to Opera ustawiła!! )

nikt ci w to nie uwierzy :D

Napisano

nikt ci w to nie uwierzy :D

Hahaha dobre dobre xD

Napisano

w spamie też ni ma. logowałem sie na konto i mam niby ustawioną subskrypcje z wszystkimi opcjami. Pominęli Świerszcza :(

Napisano
w spamie też ni ma. logowałem sie na konto i mam niby ustawioną subskrypcje z wszystkimi opcjami. Pominęli Świerszcza :(

Bunt! Bunt! wejdz na ich forum i napisz ze Maxwell liczy szybciej od tych szczepkow kodu ktory nazwali sobie vrayem!

Sorry za spam, ale taki radosny watek sie zrobil :)

Napisano

Mam taki problem, mam v-ray 1.5 z service packiem 2, którego zaintstalowałem do 3ds max 2009. I nieźle sie posypało... Gdy włączam maxa wyskakują mi informacje, że różnego rodzaju pliki są niekompatybilne z programem i kończy się tak, że zostaje zatrzymany proces uruchamiania :/ Co robie źle? Musze coś jeszcze zainstalowac, żeby uczynic vraya kompatybilnym?

Napisano

ami renderuje sie bardzo dlugo co jest render strasznie dlugi pomorzcie

Napisano

Myślę ze akurat w tym wypadku zdecydowanie skuteczniejsze byłoby kupno vray-a :) ....