Napisano 3 Czerwiec 200816 l z tego co wiem to vray 1,5 z service packiem chodzi na 2009 przynajmiej ktos tu na forum tak pisal :P
Napisano 3 Czerwiec 200816 l Service Pack 2 do vrayay czyni go kompatybilnym z max 2009. Kurcze, ale ladne zdanie mi sie napisalo :D
Napisano 3 Czerwiec 200816 l No.. .tak, chyba o to chodzi w uaktualnieniach. Jak jestes klient chaosgroup to pewnie ci dadza linka do tego.
Napisano 3 Czerwiec 200816 l No.. .tak, chyba o to chodzi w uaktualnieniach. Jak jestes klient chaosgroup to pewnie ci dadza linka do tego. nawet nie poinformują o tym, że jest SP2 do ściągnięcia. Dowiedziałem się przypadkowo na forum :D
Napisano 3 Czerwiec 200816 l nawet nie poinformują o tym, że jest SP2 do ściągnięcia. Dowiedziałem się przypadkowo na forum :D to sie nazywa obsluga klienta :D W sumie to ja tez powiedzialem mojemu szefowi o SP2, jemu nic chaosgroup nie wyslal jesli dobrze pamietam, przynajmiej nic mi takiego nie mowil.
Napisano 5 Czerwiec 200816 l czy kazdy v-ray działa pod pc 64-bity, bo w sumie mam 3ds 2008, i mam pytanko czy ktos ma do niego kegena :)
Napisano 5 Czerwiec 200816 l czy kazdy v-ray działa pod pc 64-bity, bo w sumie mam 3ds 2008, i mam pytanko czy ktos ma do niego kegena :) tak kegen jest na stronie http://www.kupsobiezlodzieju.pl :]
Napisano 5 Czerwiec 200816 l ogolnie to chaos powiadamia emailami o upach vraya itp newsach ;] to ja chyba nie mam jakiejś opcji włączonej
Napisano 5 Czerwiec 200816 l sprawdź spam :) hehe maile od mojego szefa lądują prosto w spamie (jak Boga kocham automatycznie mi to Opera ustawiła!! )
Napisano 5 Czerwiec 200816 l sprawdź spam :) hehe maile od mojego szefa lądują prosto w spamie (jak Boga kocham automatycznie mi to Opera ustawiła!! ) nikt ci w to nie uwierzy :D
Napisano 5 Czerwiec 200816 l sprawdź spam :) hehe maile od mojego szefa lądują prosto w spamie (jak Boga kocham automatycznie mi to Opera ustawiła!! ) nikt ci w to nie uwierzy :D Hahaha dobre dobre xD
Napisano 5 Czerwiec 200816 l w spamie też ni ma. logowałem sie na konto i mam niby ustawioną subskrypcje z wszystkimi opcjami. Pominęli Świerszcza :(
Napisano 5 Czerwiec 200816 l w spamie też ni ma. logowałem sie na konto i mam niby ustawioną subskrypcje z wszystkimi opcjami. Pominęli Świerszcza :( Bunt! Bunt! wejdz na ich forum i napisz ze Maxwell liczy szybciej od tych szczepkow kodu ktory nazwali sobie vrayem! Sorry za spam, ale taki radosny watek sie zrobil :)
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Mam taki problem, mam v-ray 1.5 z service packiem 2, którego zaintstalowałem do 3ds max 2009. I nieźle sie posypało... Gdy włączam maxa wyskakują mi informacje, że różnego rodzaju pliki są niekompatybilne z programem i kończy się tak, że zostaje zatrzymany proces uruchamiania :/ Co robie źle? Musze coś jeszcze zainstalowac, żeby uczynic vraya kompatybilnym?
Napisano 16 Czerwiec 200816 l ami renderuje sie bardzo dlugo co jest render strasznie dlugi pomorzcie
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Myślę ze akurat w tym wypadku zdecydowanie skuteczniejsze byłoby kupno vray-a :) ....