Napisano 2 Luty 200421 l :D bardzo fajnie, nawet na ym 2 renderku jakby sie patrzyyl :D tylko czy on aby zbyt pomarszczony na hmmm, pysku mnie jest??
Napisano 2 Luty 200421 l jak dla mnie to ma za gruba szyje,ale cizko to oceni nie widac reszty ciala. co do reszty to strasznie umiechniety ten smok. ale nie zartuje dobry jest.
Napisano 2 Luty 200421 l Dla mnie te zęby wyglądają jak zamek błyskawiczny :D przecież zęby mają różne kształty...
Napisano 3 Luty 200421 l Zbyt kwadratowa szyjka jak dla mnie. I przyczepiłbym sie do fałd koło oka. Giorgione
Napisano 3 Luty 200421 l Wszystko jest zbyt kanciaste, wyglada jakbys go z kolka ciosal. W ogole jest jakis taki bidny. Looknij no na ilustracje smokow, albo chociaz T-Rexa, bo teraz przypomina bardziej przycisk do papieru, niz smoczego szefa.
Napisano 3 Luty 200421 l smok taki śmieszny.... cartoonowy trochę. Zęby zbyt równe i regularne... trza by to poprawić
Napisano 3 Luty 200421 l Jest dobrze, ale postaraj sie poprawic te zeby i ja bym jeszcze wydluzyl mu morde :D, bo mi sie jakos taka krotka wydaje. Pozdrawiam
Napisano 3 Luty 200421 l Autor Zeby to na razie prowizorka , fald jeszcze nie skonczylem robic ale moze dzisiaj dam jakis updejcik:) Ogolne zalorzenie jest takie ze bedzie to Boss mafii, wielki cwaniaczek dlatego jest taki usmiechniety, bedzie (moze, zrobie 2 wersje normalnego smoka i cartoon) w garniaku wiec nie dzwcie sie ze cartoonowo wyglada:) nielot007 - to jest poly modeling :D
Napisano 3 Luty 200421 l lepiej by wygladal gdyby mial duze zeby nie mieszczace sie z szczence i wystajace po za wargi ;]
Napisano 3 Luty 200421 l wyglada troche jak godzilla z tego filmu z 2000 roku bodajze... dolna szczeka szczegolnie... zrob cos z nia, bo przez to potwor nie jest straszny... acha, jescze oczy...
Napisano 3 Luty 200421 l trudno mi sie narazie wypowiadac bo nie wiem jak wyglada reszta...jak narazie jest calkiem ladnie....tylko troche nie podobaja mi sie te zeby,jest ich za duzo i sa straszliwie rowno rozlozone....
Napisano 7 Luty 200421 l mi sie podoba, klimat cartoon cartoon :), jedyne co mi sie nie podba te \"grudki\" 1) wygladaja jak kamienie 2) wygladaja jakby NIE byly kawalkiem calej reszty ciala. Ale reszta ok, pracuj dalej Pozdro
Napisano 8 Luty 200421 l Hmm.. a jak dla mnie grudki mogą być - pod warunkiem nałożenia dobrej teksturki...
Napisano 8 Luty 200421 l wg mnie skrzydla sa idealne ale teraz zrob taką plachtę skory miedzy \"palcami\"
Napisano 8 Luty 200421 l ja bym pogrubil przy ciele, zeby tam cos miesni bylo do poruszania tymi plachtami :) ps. chodzi oczywiscie o skrzydla :)... ja bym prosil o wiecej rzutow glowy jeszce zeby wydac werdykt heh
Napisano 9 Luty 200421 l Autor Glowe pozniej dam jak ja do konca zrobie ale na razie zrobilem \"plachte\" czyli blony pomiedzy koscmi:D
Napisano 9 Luty 200421 l Tak jak ci mówiłem - pierwsze stawy skrzydeł są za wąskie a 2 za szerokie:) No i na 2 rysuneczku za wielki motion blur. Pozdr Giorgione