Szymeq Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Oto moje wypociny z wczoraj i dzisiaj :D czekam na sugestje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 :D bardzo fajnie, nawet na ym 2 renderku jakby sie patrzyyl :D tylko czy on aby zbyt pomarszczony na hmmm, pysku mnie jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 jak dla mnie to ma za gruba szyje,ale cizko to oceni nie widac reszty ciala. co do reszty to strasznie umiechniety ten smok. ale nie zartuje dobry jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Dla mnie te zęby wyglądają jak zamek błyskawiczny :D przecież zęby mają różne kształty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 jaka metoda robiles?? (czy poly jak tak to box czy plane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Zbyt kwadratowa szyjka jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Zbyt kwadratowa szyjka jak dla mnie. I przyczepiłbym sie do fałd koło oka. Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Wszystko jest zbyt kanciaste, wyglada jakbys go z kolka ciosal. W ogole jest jakis taki bidny. Looknij no na ilustracje smokow, albo chociaz T-Rexa, bo teraz przypomina bardziej przycisk do papieru, niz smoczego szefa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 smok taki śmieszny.... cartoonowy trochę. Zęby zbyt równe i regularne... trza by to poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Jest dobrze, ale postaraj sie poprawic te zeby i ja bym jeszcze wydluzyl mu morde :D, bo mi sie jakos taka krotka wydaje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 Zeby to na razie prowizorka , fald jeszcze nie skonczylem robic ale moze dzisiaj dam jakis updejcik:) Ogolne zalorzenie jest takie ze bedzie to Boss mafii, wielki cwaniaczek dlatego jest taki usmiechniety, bedzie (moze, zrobie 2 wersje normalnego smoka i cartoon) w garniaku wiec nie dzwcie sie ze cartoonowo wyglada:) nielot007 - to jest poly modeling :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 lepiej by wygladal gdyby mial duze zeby nie mieszczace sie z szczence i wystajace po za wargi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 wyglada troche jak godzilla z tego filmu z 2000 roku bodajze... dolna szczeka szczegolnie... zrob cos z nia, bo przez to potwor nie jest straszny... acha, jescze oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 trudno mi sie narazie wypowiadac bo nie wiem jak wyglada reszta...jak narazie jest calkiem ladnie....tylko troche nie podobaja mi sie te zeby,jest ich za duzo i sa straszliwie rowno rozlozone.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 7 Luty 2004 Autor Share Napisano 7 Luty 2004 hmm a teraz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 mi sie podoba, klimat cartoon cartoon :), jedyne co mi sie nie podba te \"grudki\" 1) wygladaja jak kamienie 2) wygladaja jakby NIE byly kawalkiem calej reszty ciala. Ale reszta ok, pracuj dalej Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Hmm.. a jak dla mnie grudki mogą być - pod warunkiem nałożenia dobrej teksturki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 dla mnie teraz duzo lepiej a i wypustki nie sa zle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 dzieki a teraz calosc skrzydla maja dobra wielkosc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 wg mnie skrzydla sa idealne ale teraz zrob taką plachtę skory miedzy \"palcami\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 jest bardzo dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 ja bym pogrubil przy ciele, zeby tam cos miesni bylo do poruszania tymi plachtami :) ps. chodzi oczywiscie o skrzydla :)... ja bym prosil o wiecej rzutow glowy jeszce zeby wydac werdykt heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 9 Luty 2004 Autor Share Napisano 9 Luty 2004 Glowe pozniej dam jak ja do konca zrobie ale na razie zrobilem \"plachte\" czyli blony pomiedzy koscmi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 9 Luty 2004 Autor Share Napisano 9 Luty 2004 a tutaj test zrobiony dla zabawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Tak jak ci mówiłem - pierwsze stawy skrzydeł są za wąskie a 2 za szerokie:) No i na 2 rysuneczku za wielki motion blur. Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 mowie jako osoba ktora nie zna sie na smokach :D Podoba mi sie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi