Napisano 19 Luty 201015 l Autor Plasti:)dzięki men:)Maszyna to drukarka 3d,ale to kosztowna zabawa. kliment woroszyłow-dzięki,stopów nie ruszałem:) Taki model znalazłem i lekko przeorałem dzisiaj,ciekawe czy ktoś wogóle pozna kto to miał być:) Pozdro:)
Napisano 19 Luty 201015 l No jak kto ma nie poznać? :) Jan Paweł II za młodu tzn. z początku pontyfikatu. Świetnie jak zwykle :)
Napisano 19 Luty 201015 l Widzę, że skończyłeś nową główkę to możesz zabrać się za własnego Avatar :) Przypomina to Jana Pawła II w porównaniu do mojego Clinta :D EDIT: Co to za kreska koło ucha? Jakbyś zapomniał przytrzymać alt ;] Edytowane 19 Luty 201015 l przez Vega
Napisano 19 Luty 201015 l stary, caly swiat pod nazwa 'papiez' widzi dalej naszego Jana Pawla II..... super, genialnie wygladaja faldy skory na podbrodku...
Napisano 19 Luty 201015 l Autor Hej,czyli jednak podobny:)Nie byłem pewny bo to stary model,znalazłem wczoraj na dysku.Jak go zrobiłem ,chyba z rok temu wydawał mi sie świetny i bardzo podobny a jak otworzyłem wczoraj to był juz kompletnie nie podobny i go przerabiałem od nowa:D Tomala-Dzięki:) Matys-dzięki:) VegA92-che,che:)Clinta pamiętam że kiedys próbowałem zrobic i nic nie wyszło:) Faktycznie jakąś kreche walnąłem,poprawie i tak jeszcze nie skonczony:) forestt-dzięki bardzo:) Pozdro:)
Napisano 20 Luty 201015 l Papiez git, ale na moje odczucia ma troche za mocna fakture skory, nie uwazasz? On nawet jak byl bardzo stary i zmeczony mial twarz o charakterze bulki i to takiej gladkiej i napietej jak z dobrej piekarni;) Przez co charakter tworzyl sie bardzo lagodny, cieply i swiatlo rozchodzilo sie miekko. U ciebie sporo tych malych wglebien jak na polu uprawnym;) ale poza tym rewelka. http://www.opiekun.kalisz.pl/205/images/Jan%20Pawe%C5%82%20II.JPG Fajnie jakbys robil filmiki z ruchem kamery po modelach, to jest bardziej prawdziwe, lepsze odczucia niz jpg a Twoje prace naprawde na to zasluguja.
Napisano 21 Luty 201015 l Autor O,dzięki:) Masz rację ze skórą,jeszcze będę poprawiał,narazie faktycznie poorana:) Fajny pomysł z filmikiem,jak znajdę czas może coś sklecę. Pozdro:)