Napisano 7 Czerwiec 200816 l Kung Fu Panda to nowy film studia DreamWorks. Film ten wkrótce pojawi się w polskich kinach. Wielu z Was widziało już zapewne krótkie trailery jakie udostępniane były w internecie. Ciekawy artykuł na temat powstawania tego filmu, efektów specjalnych, animacji ukazał się właśnie na CGSociety. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=195
Napisano 7 Czerwiec 200816 l Ja się nie mogę doczekać tego filmu. Animacja połączona z KungFu. Jak dla mnie wypasiony pomysł. Oby wykorzystali potencjał i film się obronił poziomem humoru. Bo że ładny będzie, to rzecz oczywista.
Napisano 7 Czerwiec 200816 l zapowiada się bardzo dobra animacja :D mam nadziej że pokażą wysoki poziom Martial Arts... pozostaje czekać... ;)
Napisano 7 Czerwiec 200816 l ja też się nie mogę doczekać :) po screenach zapowiada się bardzo smakowicie :) trajlerów nie oglądam żeby nie psuć sobie smaku :P
Napisano 7 Czerwiec 200816 l Nom coś widziałem na rynku w Krakowie niedaleko K. Mariaskiego jest plakat z tego co pamiętam
Napisano 7 Czerwiec 200816 l Generalnie widzialem niezly, przedluzony trailer w kinie i wedlug mnie film zapowiada sie REWELACYJNIE (poplakalem sie ze smiechu) zaczynam cwiczyc PANDA STYLE :D hehe.