adek Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Kung Fu Panda to nowy film studia DreamWorks. Film ten wkrótce pojawi się w polskich kinach. Wielu z Was widziało już zapewne krótkie trailery jakie udostępniane były w internecie. Ciekawy artykuł na temat powstawania tego filmu, efektów specjalnych, animacji ukazał się właśnie na CGSociety. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=195
mallow Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Ja się nie mogę doczekać tego filmu. Animacja połączona z KungFu. Jak dla mnie wypasiony pomysł. Oby wykorzystali potencjał i film się obronił poziomem humoru. Bo że ładny będzie, to rzecz oczywista.
floo Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 zapowiada się bardzo dobra animacja :D mam nadziej że pokażą wysoki poziom Martial Arts... pozostaje czekać... ;)
Destroyer Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 ja też się nie mogę doczekać :) po screenach zapowiada się bardzo smakowicie :) trajlerów nie oglądam żeby nie psuć sobie smaku :P
Gość Kuba1994 Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Nom coś widziałem na rynku w Krakowie niedaleko K. Mariaskiego jest plakat z tego co pamiętam
SEB Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Generalnie widzialem niezly, przedluzony trailer w kinie i wedlug mnie film zapowiada sie REWELACYJNIE (poplakalem sie ze smiechu) zaczynam cwiczyc PANDA STYLE :D hehe.
Rekomendowane odpowiedzi