Napisano 18 Czerwiec 200816 l Za duża aberacja kolego. Po za tym ładnie, ale jakoś mam taki nie dosyt. Edytowane 18 Czerwiec 200816 l przez !Ewert
Napisano 18 Czerwiec 200816 l ludzie psuja ten render przedewszyskim :] A tak to exteriorki lepsze robisz ;)
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Za duża saturka kolego. khe khe... o mało nie oplułem monitora :] saturacja jest w porządku, może trochę pomarańczowego zdjąć z tych elementów recepcji ale tak to nieźle. chociaż dość pusto na pierwszym planie. szkoda, że nie umieściłeś kamery inaczej, mniej pokazując podłogę (chyba, że to wizka dla producentów płytek). Pozdrawiam
Napisano 18 Czerwiec 200816 l khe khe... a czemu nie? po prostu komentarz o saturacji w tej pracy od kogoś kto przegiął z saturacją w swojej wizce jest co najmniej hmm... śmieszny? hehe, ale oczywiście każdy ma swoje zdanie więc peace :] Pozdrawiam
Napisano 18 Czerwiec 200816 l mi sie coś pomyliło ładnie mówiąc...;) nie saturacja tylko aberracja...;D luz. :D
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Jak dla mnie interiorek prezentuje sie bardzo naturalnie w pozytywnym znaczeniu. Jak zwykle bardzo dobra robota.
Napisano 18 Czerwiec 200816 l To jeszcze ja :P Szaro i mdło - czysto i poprawnie :) Plus to co Tweety :) Edytowane 19 Czerwiec 200816 l przez tweety
Napisano 18 Czerwiec 200816 l wygląda całkiem naturalnie.poprawny render. a że nie ma wypasu i nic szczególnego w tym jak niektórzy mówią to pewnie dlatego że przedstawiana przestrzeń i projekt nic takiego w sobie nie ma, a wizką rewolucji w projekcie nie zrobisz
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Black Mamba - ja tam aberracji nie widze :) podloga moglaby wiecej odbijac, kamien na scienie i jego mapowanie moglyby byc lepsze. szkoda ze jakiegos ludka za lade nie wstawiles. pozatym podoba mi sie.