Napisano 24 Czerwiec 200816 l Czy to megastruktura czy pół demon stąpający po ziemi, Colossus przytłacza swoim rozmiarem. Malujcie wszystko co wielkie, od budynków po postacie. Think BIG! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu; * Rekomendacja na stronie głównej serwisu; * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE 39 SESJI: 30.06.2008 godz. 23:59. SONDA: od 01.07 do 03.07.2008 (3 dni)
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Aaaaaaa! Omen, wykradłeś mi pomysł >:[ taki sam temat na tygodniowy speedpainting od dwóch miesięcy mi chodzi po głowie ;)
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Aaaaa toz to genialny jest pomysł, a jeszcze widzę ze postać z mojej kochanej gierki dałeś no no widze ze będzie przyjemnie :D Ps. gratulacje :P
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Autor Lol - dzieki, ale w swoich tematach nie biore udzialu bo tak troche bez sensu by bylo :P noiprox: jak od 2 miesiecy nad tym myslales to sie mega wypasnej pracki spodziewam :]
Napisano 25 Czerwiec 200816 l Był taki moment, że się strasznie zajarałem ta grą... ostatecznie jednak jeszcze nie udało mi się jej zdobyć, ale napewno kiedyś kupie i zagram (jak tylko nadejdzie lepszy okres jesli chodzi o czas wolny). Podszedłem może w prostacki sposób do tematu inspirując się grą, ale chciałem postawić na klimat szkicu zamiast cudowac z odjechanymi pomysłami. Ewentualne ręce już dokończe sobie poza konkursem ;). Edytowane 25 Czerwiec 200816 l przez Marduk
Napisano 25 Czerwiec 200816 l Ja jak zwykle troche nie w temacie. Moze mu pozniej wtrynie jakies miasto na plecy czy cos.
Napisano 25 Czerwiec 200816 l noo ciekawe prace się zapowiadają:D Thx - poprostu pomyśl o czymś dużym i machnij to!;) ... a o to i moja propozycja:
Napisano 26 Czerwiec 200816 l Troche sie pobawilem blender toolem w painterze, ale zostane przy poprzedniej wersji.
Napisano 26 Czerwiec 200816 l Ja wiem czy poprzednia wersja lepsza ? ta jest wyraźniejsza szkoda że nie widać miasta na jego plecach, zostało ci coś czasu ? Thalion - też dobre jeszcze trochę i będzie okładka do filmu Edytowane 26 Czerwiec 200816 l przez rosikowski
Napisano 26 Czerwiec 200816 l Leander: bardzo ladne kolorki w tym malunku :) troche tylko lipnie czyta sie ta postac..nie do konca wiadomo co to..
Napisano 26 Czerwiec 200816 l ja nie zapomniałem ;p tusz + ps Edytowane 28 Czerwiec 200816 l przez tomzar
Napisano 27 Czerwiec 200816 l W sumie pierwszy raz ze stoperem siedzialem i wyszlo ze dluzej sie zastanawialem czy to tu zamiescic niz robilem sama prace ;). pozdrawiam.
Napisano 28 Czerwiec 200816 l to ja tradycyjnie, olej-płyta. Edytowane 28 Czerwiec 200816 l przez albinos
Napisano 28 Czerwiec 200816 l Superandzko sie zapowiada ... bardzo fajny temat ! gratki ! finito w strone transformersów :P
Napisano 29 Czerwiec 200816 l kurka, no to będzie problem z sondą.... tyle fajnych prac.. pozdrawiam..
Napisano 29 Czerwiec 200816 l Więc popsuję oto passę ładnych(ślicznych) i wgniatających pod względem technicznym pracek - Colossus mój: Technicznie nie mam co konkurować z większością użytkowników, wiec poszedłem w stronę (względnej -.-) oryginalności. Właściwie to ja nie wiem nawet czy to jeszcze pod temat można podciągnąć ^^
Napisano 29 Czerwiec 200816 l Szczerze mówiąc nie wiem co tu robie , bo wasz poziom mnie przygniata , ale powiedzieli żeby spróbować .A spróbować nie zaszkodzi... Niesamowite pracki btw :) pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 200816 l W tej edycji będzie chyba rekordowa liczba prac:) Świetne speedy ludzie!:)
Napisano 29 Czerwiec 200816 l voody - nie wiesz co tu robisz? Mym zdaniem masz jedna z najlepszych prac! ..to ja się zastawiam co mnie podkusiło by prackę swą wystawić ^.i
Napisano 29 Czerwiec 200816 l jesli ktoś nie słyszał :D http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%85cy_Potw%C3%B3r_Spaghetti
Napisano 29 Czerwiec 200816 l hehe , dziekuje wam :D , generalnie mam strasznie słabe zdanie o swoich prackach. Wystawianie swoich prac na digartcie czy deviantcie to jedno ,a poziom tutaj jest na tyle wysoki , ze troche mnie przytłacza :D
Napisano 29 Czerwiec 200816 l No witam voody widze ze posluchales :D i dobrze bo praca naprawde zacna :D
Napisano 29 Czerwiec 200816 l voody, nie ściemniaj...- niepotrzebna skromność przez Cię przemawia.:) - popraw szybko Lewą stopę, lewy kciuk i konika, i będzie git...[imho] mam faworyta na razie. jeszcze poczekam na Leandera - może domaluje ptaki.. ;) pozdrawiam.
Napisano 29 Czerwiec 200816 l voody, fajne bardzo. z tym ze mocno inspirowane ujeciami i designem z shadow of the colossus. http://gallery.awn.com/data/514/Shadow-of-the-Colossus.jpg duzo prac. fajnie:) pzdr
Napisano 29 Czerwiec 200816 l Dzieki Panowie , naprawde mi milo :) Tortur : No własnie takie miało być :) mocno w przekazie , tak jak i sama giera :)