Napisano 24 Czerwiec 200817 l Czy to megastruktura czy p贸艂 demon st膮paj膮cy po ziemi, Colossus przyt艂acza swoim rozmiarem. Malujcie wszystko co wielkie, od budynk贸w po postacie. Think BIG! 聽 Regulamin: 聽 * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa b膮d藕 tradycyjna * Prace umieszczamy w tym w膮tku * D艂u偶szy bok umieszczonej pracy nie mo偶e przekroczy膰 900 px. Pe艂na rozdzielczo艣膰 w postaci linku * Jedna osoba mo偶e umie艣ci膰 dowoln膮 ilo艣膰 prac ale tylko jedn膮 z nich podda膰 g艂osowaniu. Prac臋 pod g艂osowanie nale偶y wskaza膰 maks. dzie艅 przed zako艅czeniem, je偶eli tak si臋 nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka zosta艂a umieszczona. * czas sondy 3 dni 聽 Nagrody: 聽 * Wyb贸r kolejnego tematu; * Rekomendacja na stronie g艂贸wnej serwisu; * Umieszczenie pracy w galerii. 聽 ZAKO艃CZENIE 39 SESJI: 30.06.2008 godz. 23:59. SONDA: od 01.07 do 03.07.2008 (3 dni)
Napisano 24 Czerwiec 200817 l Aaaaaaa! Omen, wykrad艂e艣 mi pomys艂 >:[ taki sam temat na tygodniowy speedpainting od dw贸ch miesi臋cy mi chodzi po g艂owie ;)
Napisano 24 Czerwiec 200817 l Aaaaa toz to genialny jest pomys艂, a jeszcze widz臋 ze posta膰 z mojej kochanej gierki da艂e艣 no no widze ze b臋dzie przyjemnie :D 聽 Ps. gratulacje :P
Napisano 24 Czerwiec 200817 l Autor Lol - dzieki, ale w swoich tematach nie biore udzialu bo tak troche bez sensu by bylo :P noiprox: jak od 2 miesiecy nad tym myslales to sie mega wypasnej pracki spodziewam :]
Napisano 25 Czerwiec 200817 l By艂 taki moment, 偶e si臋 strasznie zajara艂em ta gr膮... ostatecznie jednak jeszcze nie uda艂o mi si臋 jej zdoby膰, ale napewno kiedy艣 kupie i zagram (jak tylko nadejdzie lepszy okres jesli chodzi o czas wolny). 聽 Podszed艂em mo偶e w prostacki spos贸b do tematu inspiruj膮c si臋 gr膮, ale chcia艂em postawi膰 na klimat szkicu zamiast cudowac z odjechanymi pomys艂ami. 聽 聽 Ewentualne r臋ce ju偶 doko艅cze sobie poza konkursem ;). Edytowane 25 Czerwiec 200817 l przez Marduk
Napisano 25 Czerwiec 200817 l Ja jak zwykle troche nie w temacie. Moze mu pozniej wtrynie jakies miasto na plecy czy cos. 聽
Napisano 25 Czerwiec 200817 l noo ciekawe prace si臋 zapowiadaj膮:D 聽 Thx - poprostu pomy艣l o czym艣 du偶ym i machnij to!;) 聽 ... a o to i moja propozycja: 聽
Napisano 26 Czerwiec 200817 l Troche sie pobawilem blender toolem w painterze, ale zostane przy poprzedniej wersji. 聽
Napisano 26 Czerwiec 200817 l Ja wiem czy poprzednia wersja lepsza ? ta jest wyra藕niejsza szkoda 偶e nie wida膰 miasta na jego plecach, zosta艂o ci co艣 czasu ? Thalion - te偶 dobre jeszcze troch臋 i b臋dzie ok艂adka do filmu Edytowane 26 Czerwiec 200817 l przez rosikowski
Napisano 26 Czerwiec 200817 l Leander: bardzo ladne kolorki w tym malunku :) troche tylko lipnie czyta sie ta postac..nie do konca wiadomo co to..
Napisano 26 Czerwiec 200817 l ja nie zapomnia艂em ;p tusz + ps Edytowane 28 Czerwiec 200817 l przez tomzar
Napisano 27 Czerwiec 200817 l W sumie pierwszy raz ze stoperem siedzialem i wyszlo ze dluzej sie zastanawialem czy to tu zamiescic niz robilem sama prace ;). pozdrawiam.
Napisano 28 Czerwiec 200817 l to ja tradycyjnie, olej-p艂yta. Edytowane 28 Czerwiec 200817 l przez albinos
Napisano 28 Czerwiec 200817 l Superandzko sie zapowiada ... bardzo fajny temat ! gratki ! 聽 finito w strone transformers贸w :P 聽
Napisano 29 Czerwiec 200817 l kurka, no to b臋dzie problem z sond膮.... tyle fajnych prac.. 聽 pozdrawiam..
Napisano 29 Czerwiec 200817 l Wi臋c popsuj臋 oto pass臋 艂adnych(艣licznych) i wgniataj膮cych pod wzgl臋dem technicznym pracek - Colossus m贸j: 聽 聽 聽 聽 Technicznie nie mam co konkurowa膰 z wi臋kszo艣ci膮 u偶ytkownik贸w, wiec poszed艂em w stron臋 (wzgl臋dnej -.-) oryginalno艣ci. 聽 W艂a艣ciwie to ja nie wiem nawet czy to jeszcze pod temat mo偶na podci膮gn膮膰 ^^
Napisano 29 Czerwiec 200817 l 聽 Szczerze m贸wi膮c nie wiem co tu robie , bo wasz poziom mnie przygniata , ale powiedzieli 偶eby spr贸bowa膰 .A spr贸bowa膰 nie zaszkodzi... Niesamowite pracki btw :) pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 200817 l W tej edycji b臋dzie chyba rekordowa liczba prac:) 艢wietne speedy ludzie!:)
Napisano 29 Czerwiec 200817 l voody - nie wiesz co tu robisz? Mym zdaniem masz jedna z najlepszych prac! 聽 ..to ja si臋 zastawiam co mnie podkusi艂o by prack臋 sw膮 wystawi膰 ^.i
Napisano 29 Czerwiec 200817 l jesli kto艣 nie s艂ysza艂 :D http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%85cy_Potw%C3%B3r_Spaghetti
Napisano 29 Czerwiec 200817 l hehe , dziekuje wam :D , generalnie mam strasznie s艂abe zdanie o swoich prackach. Wystawianie swoich prac na digartcie czy deviantcie to jedno ,a poziom tutaj jest na tyle wysoki , ze troche mnie przyt艂acza :D
Napisano 29 Czerwiec 200817 l No witam voody widze ze posluchales :D i dobrze bo praca naprawde zacna :D
Napisano 29 Czerwiec 200817 l voody, nie 艣ciemniaj...- niepotrzebna skromno艣膰 przez Ci臋 przemawia.:) - popraw szybko Lew膮 stop臋, lewy kciuk i konika, i b臋dzie git...[imho] mam faworyta na razie. 聽 jeszcze poczekam na Leandera - mo偶e domaluje ptaki.. ;) 聽 pozdrawiam.
Napisano 29 Czerwiec 200817 l voody, fajne bardzo. z tym ze mocno inspirowane ujeciami i designem z shadow of the colossus. http://gallery.awn.com/data/514/Shadow-of-the-Colossus.jpg 聽 duzo prac. fajnie:) 聽 pzdr
Napisano 29 Czerwiec 200817 l Dzieki Panowie , naprawde mi milo :) 聽 Tortur : No w艂asnie takie mia艂o by膰 :) mocno w przekazie , tak jak i sama giera :)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto