are24 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Gdzie w Polsce mozna kupic program 3ds Max obojetnie ktora wersje?? Patrzylem na allegro i nie ma sa tylko do niego ksiazki... Niedlugo bede w wawie wiec chcialbym sie zorientowac:P z gory dziekuje za odp:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Poczytaj to , powinno ci to wyjaśnić kilka rzeczy :) http://www.autodesk.pl/adsk/servlet/index?siteID=553660&id=9325915 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 na przyklad tu: http://www.jr-pvp.pl/produkt.php?pokaz=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
are24 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2008 A moglby ktos podac cenę tego programu w wersji od 6 do 9? Bo tam nigdzie nie mogę znaleść ceny... są adresy itd a nie ma ceny;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 zadzwon do dystrybutora i bedzie wszystko wiadomo teraz mozesz kupic jedynie max`a 2009 http://www.jr-pvp.pl/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
are24 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2008 a Wy jakiego macie maxa? I czy oryginalnego i ile zapłaciliście:P? Czy z internetu sciagaliscie ze stony producenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Za mojego mi szef zaplacil, jakies 2000funtow :) A mam 9, bo nie chce mi sie upgradowac do 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 w pracy 9 bo do vizek wystarcza i na 9 jest wiecej pluginow potrzebnych a ile zaplacil nie wiem bo mnie jeszcze nie bylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
are24 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2008 oooo to Wy z tego zarabiacie xD no proszę:P tez o tym myślałem choc dobrze się na tym nie znam ale na naukę nigdy nie jest za późno :P Nawet nie wiem ile mozna zarobic na jednym takim projekcie:P i czy da sie z tego wyzyc:P pewnie tak jak pracujecie w tym:P hehe ale 2000 funtów to trochę za dużo jak na zabawkę:P no trudno ... DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 A tak troche zmieniajac temat. O co chodzi zeby kazde zdanie konczyc ":P" to jakis konkurs na ozdobniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 mozesz wybrac blendera lub wingsa ktore sa darmowe i rowniez dobre do 3d :] Mirach nie kazde bo np tego nie zakonczyl tak :P ``a Wy jakiego macie maxa? I czy oryginalnego i ile zapłaciliście:P? Czy z internetu sciagaliscie ze stony producenta?`` pozdro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 ekhm, ekhm, spamerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Wybacz spam piksar, ale naprawde musialem zapytac, bo nie lapie o co biega z ta maniera wstawiania :P wszedzie gdzie sie da i co to tak naprawde oznacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Hmm . Z tego co pamiętam patrzyłem dośc niedawno bodajże 3-4 dni temu na jakąś strone www i pisało tam 16000 zł za 3ds Maxa ale możliwe , że to było netto . Musisz liczyć się z cenami około 15-20000 tys zł . Tyle powinno spokojnie wystarczyć . Jescze dostaną pieniądze na Pluginy . Takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 http://www.procad.pl/pf/page/me/cennik/89330_Autodesk_3ds_Max_Design_2009,89329.html http://www.procad.pl/pf/page/me/cennik/85845_Autodesk_3ds_Max_2009,85843.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Tak to była ta strona . Tak jak mówiłem z brutto 20000 tys złotych. Na plugin ci nie starczy ale na dobrego loda tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 16 tys brutto, co ty z tymi 20. A pluginów nie musisz wszystkich kupować. Vray to 2,6 brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 mirach :P to jest morda z wystawionym językiem te dwie kropki to oczy a P to właśnie język wystający z ust. Co to oznacza? To co chcesz wyrazić pokazując komuś język pewnie. siwy np ma język wystawiony na awatarze i nie musi już dodawać tego w postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 vraya też nie musisz kupować - masz metala zaimplemetowanego fabrycznie. I czemu 16 tys. a nie 13? Po co w domu licencja sieciowa? Chyba, że chodzi o to, by ceną przestraszyć zainsteresowanego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 A ja nadal będe się kłucił ze siwym . Cena jest prawie 20 tysięcy złotych brutto jak pisałem . Spójrz Sorki ale należy do zadziornych ludzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Ja mam co do tego jedno pytanie: Czy dało by kupić się sam serial number czy nie ? Jak tak jaka była by cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Iker Eastern Siwy ma racje :D ty dajesz cene na licencje Nlm spojrz na ten link co dal Siwy prawie 16k brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 taka sama jak za full wypas bo nie kupisz samego seriala bo to wlasnie zwiazene jest z licencja i potrzebny ci jest kod aktywacyjny przedewszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Gdybyś chciał sam Numer seryjny to jest szczerze mówiąc piractwo bo osobno się go kupić nie da . Chyba że jakiś koleżka w sklepie komputerowych znajdzie ci w internecie bo pewnie jest i poda ci go za 50 zł . Ale tego nie polecam i nie mam zamiaru . Niestety nawet w sklepach z tego co słyszałem panuje takie coś. Pozatym nie wiem ile masz lat ale przeczuwam , że około 20 zapewne . Więc z normalnej kolei rzeczy wybierasz się na studia a tam są naloty policji na wszelkiego rodzaju akademiki itp . Gdyby nakryli cię z nielegalnym opragramowaniem Autodesk 3ds Maxa to poniosłbyś tego dośc krzywdzące dla ciebie konsekfencje . To moja dobra rada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meri Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Obecnie pracuje na blenderze ale planuje na dniach przesiadke na 3ds maxa, jesli dopiero sie uczysz i jestes studentem jak ja to powinienes zainteresowac sie tym: http://www.procad.pl/pf/page/me/cennik/85845_Autodesk_3ds_Max_2008,85843.html 3ds Max 2009 EDU Student SLM: Cena brutto (22% VAT): 398,82 zł 3ds Max 2009 EDU Student SLM- Super Pack: Cena brutto (22% VAT): 558,35 zł Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi