Skocz do zawartości

Gdzie moge znalesc 3ds maxa?

are24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

oooo to Wy z tego zarabiacie xD no proszę:P tez o tym myślałem choc dobrze się na tym nie znam ale na naukę nigdy nie jest za późno :P Nawet nie wiem ile mozna zarobic na jednym takim projekcie:P i czy da sie z tego wyzyc:P pewnie tak jak pracujecie w tym:P hehe ale 2000 funtów to trochę za dużo jak na zabawkę:P no trudno ... DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI :P

mozesz wybrac blendera lub wingsa ktore sa darmowe i rowniez dobre do 3d :]

Mirach nie kazde bo np tego nie zakonczyl tak :P

``a Wy jakiego macie maxa? I czy oryginalnego i ile zapłaciliście:P? Czy z internetu sciagaliscie ze stony producenta?``

pozdro ;]

Hmm . Z tego co pamiętam patrzyłem dośc niedawno bodajże 3-4 dni temu na jakąś strone www i pisało tam 16000 zł za 3ds Maxa ale możliwe , że to było netto . Musisz liczyć się z cenami około 15-20000 tys zł . Tyle powinno spokojnie wystarczyć . Jescze dostaną pieniądze na Pluginy . Takie jest moje zdanie

mirach :P to jest morda z wystawionym językiem te dwie kropki to oczy a P to właśnie język wystający z ust. Co to oznacza? To co chcesz wyrazić pokazując komuś język pewnie.

siwy np ma język wystawiony na awatarze i nie musi już dodawać tego w postach.

Gdybyś chciał sam Numer seryjny to jest szczerze mówiąc piractwo bo osobno się go kupić nie da . Chyba że jakiś koleżka w sklepie komputerowych znajdzie ci w internecie bo pewnie jest i poda ci go za 50 zł . Ale tego nie polecam i nie mam zamiaru . Niestety nawet w sklepach z tego co słyszałem panuje takie coś. Pozatym nie wiem ile masz lat ale przeczuwam , że około 20 zapewne . Więc z normalnej kolei rzeczy wybierasz się na studia a tam są naloty policji na wszelkiego rodzaju akademiki itp . Gdyby nakryli cię z nielegalnym opragramowaniem Autodesk 3ds Maxa to poniosłbyś tego dośc krzywdzące dla ciebie konsekfencje . To moja dobra rada .

Obecnie pracuje na blenderze ale planuje na dniach przesiadke na 3ds maxa, jesli dopiero sie uczysz i jestes studentem jak ja to powinienes zainteresowac sie tym:

http://www.procad.pl/pf/page/me/cennik/85845_Autodesk_3ds_Max_2008,85843.html

3ds Max 2009 EDU Student SLM: Cena brutto (22% VAT): 398,82 zł

3ds Max 2009 EDU Student SLM- Super Pack: Cena brutto (22% VAT): 558,35 zł

Pozdrawiam!