Napisano 30 Czerwiec 200816 l Gdzie w Polsce mozna kupic program 3ds Max obojetnie ktora wersje?? Patrzylem na allegro i nie ma sa tylko do niego ksiazki... Niedlugo bede w wawie wiec chcialbym sie zorientowac:P z gory dziekuje za odp:P
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Poczytaj to , powinno ci to wyjaśnić kilka rzeczy :) http://www.autodesk.pl/adsk/servlet/index?siteID=553660&id=9325915
Napisano 1 Lipiec 200816 l Autor A moglby ktos podac cenę tego programu w wersji od 6 do 9? Bo tam nigdzie nie mogę znaleść ceny... są adresy itd a nie ma ceny;/
Napisano 1 Lipiec 200816 l zadzwon do dystrybutora i bedzie wszystko wiadomo teraz mozesz kupic jedynie max`a 2009 http://www.jr-pvp.pl/ pozdrawiam
Napisano 1 Lipiec 200816 l Autor a Wy jakiego macie maxa? I czy oryginalnego i ile zapłaciliście:P? Czy z internetu sciagaliscie ze stony producenta?
Napisano 1 Lipiec 200816 l Za mojego mi szef zaplacil, jakies 2000funtow :) A mam 9, bo nie chce mi sie upgradowac do 2009.
Napisano 1 Lipiec 200816 l w pracy 9 bo do vizek wystarcza i na 9 jest wiecej pluginow potrzebnych a ile zaplacil nie wiem bo mnie jeszcze nie bylo :)
Napisano 1 Lipiec 200816 l Autor oooo to Wy z tego zarabiacie xD no proszę:P tez o tym myślałem choc dobrze się na tym nie znam ale na naukę nigdy nie jest za późno :P Nawet nie wiem ile mozna zarobic na jednym takim projekcie:P i czy da sie z tego wyzyc:P pewnie tak jak pracujecie w tym:P hehe ale 2000 funtów to trochę za dużo jak na zabawkę:P no trudno ... DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI :P
Napisano 1 Lipiec 200816 l A tak troche zmieniajac temat. O co chodzi zeby kazde zdanie konczyc ":P" to jakis konkurs na ozdobniki?
Napisano 1 Lipiec 200816 l mozesz wybrac blendera lub wingsa ktore sa darmowe i rowniez dobre do 3d :] Mirach nie kazde bo np tego nie zakonczyl tak :P ``a Wy jakiego macie maxa? I czy oryginalnego i ile zapłaciliście:P? Czy z internetu sciagaliscie ze stony producenta?`` pozdro ;]
Napisano 1 Lipiec 200816 l Wybacz spam piksar, ale naprawde musialem zapytac, bo nie lapie o co biega z ta maniera wstawiania :P wszedzie gdzie sie da i co to tak naprawde oznacza.
Napisano 1 Lipiec 200816 l Hmm . Z tego co pamiętam patrzyłem dośc niedawno bodajże 3-4 dni temu na jakąś strone www i pisało tam 16000 zł za 3ds Maxa ale możliwe , że to było netto . Musisz liczyć się z cenami około 15-20000 tys zł . Tyle powinno spokojnie wystarczyć . Jescze dostaną pieniądze na Pluginy . Takie jest moje zdanie
Napisano 1 Lipiec 200816 l http://www.procad.pl/pf/page/me/cennik/89330_Autodesk_3ds_Max_Design_2009,89329.html http://www.procad.pl/pf/page/me/cennik/85845_Autodesk_3ds_Max_2009,85843.html
Napisano 1 Lipiec 200816 l Tak to była ta strona . Tak jak mówiłem z brutto 20000 tys złotych. Na plugin ci nie starczy ale na dobrego loda tak :)
Napisano 1 Lipiec 200816 l 16 tys brutto, co ty z tymi 20. A pluginów nie musisz wszystkich kupować. Vray to 2,6 brutto
Napisano 1 Lipiec 200816 l mirach :P to jest morda z wystawionym językiem te dwie kropki to oczy a P to właśnie język wystający z ust. Co to oznacza? To co chcesz wyrazić pokazując komuś język pewnie. siwy np ma język wystawiony na awatarze i nie musi już dodawać tego w postach.
Napisano 2 Lipiec 200816 l vraya też nie musisz kupować - masz metala zaimplemetowanego fabrycznie. I czemu 16 tys. a nie 13? Po co w domu licencja sieciowa? Chyba, że chodzi o to, by ceną przestraszyć zainsteresowanego...
Napisano 2 Lipiec 200816 l A ja nadal będe się kłucił ze siwym . Cena jest prawie 20 tysięcy złotych brutto jak pisałem . Spójrz Sorki ale należy do zadziornych ludzi :)
Napisano 2 Lipiec 200816 l Ja mam co do tego jedno pytanie: Czy dało by kupić się sam serial number czy nie ? Jak tak jaka była by cena?
Napisano 2 Lipiec 200816 l Iker Eastern Siwy ma racje :D ty dajesz cene na licencje Nlm spojrz na ten link co dal Siwy prawie 16k brutto
Napisano 2 Lipiec 200816 l taka sama jak za full wypas bo nie kupisz samego seriala bo to wlasnie zwiazene jest z licencja i potrzebny ci jest kod aktywacyjny przedewszystkim.
Napisano 2 Lipiec 200816 l Gdybyś chciał sam Numer seryjny to jest szczerze mówiąc piractwo bo osobno się go kupić nie da . Chyba że jakiś koleżka w sklepie komputerowych znajdzie ci w internecie bo pewnie jest i poda ci go za 50 zł . Ale tego nie polecam i nie mam zamiaru . Niestety nawet w sklepach z tego co słyszałem panuje takie coś. Pozatym nie wiem ile masz lat ale przeczuwam , że około 20 zapewne . Więc z normalnej kolei rzeczy wybierasz się na studia a tam są naloty policji na wszelkiego rodzaju akademiki itp . Gdyby nakryli cię z nielegalnym opragramowaniem Autodesk 3ds Maxa to poniosłbyś tego dośc krzywdzące dla ciebie konsekfencje . To moja dobra rada .
Napisano 11 Lipiec 200816 l Obecnie pracuje na blenderze ale planuje na dniach przesiadke na 3ds maxa, jesli dopiero sie uczysz i jestes studentem jak ja to powinienes zainteresowac sie tym: http://www.procad.pl/pf/page/me/cennik/85845_Autodesk_3ds_Max_2008,85843.html 3ds Max 2009 EDU Student SLM: Cena brutto (22% VAT): 398,82 zł 3ds Max 2009 EDU Student SLM- Super Pack: Cena brutto (22% VAT): 558,35 zł Pozdrawiam!