Napisano 4 Lipiec 200816 l Witam Standartowo zgrubny sculpt i retopo z Zbrushu. Pomysł na postać własny, nie wiem jeszcze jak będą wyglądać ręce i nogi i reszta :). Edytowane 4 Lipiec 200816 l przez zeet
Napisano 4 Lipiec 200816 l Fajny stwór, tylko buty na koturnach moim zdaniem nie są najlepszym rozwiązaniem :)
Napisano 4 Lipiec 200816 l Autor Kuba-dzięki za komentarz ,buty faktycznie są do d... , zrobię mu szpilki może będzie lepiej :D
Napisano 5 Lipiec 200816 l etam zaraz do d..., na tym etapie są wporzo tak jak i cala postać, ciekawiej bedzie gdy sie zacznie obrobka zbruszowa :D , martwią mnie tylko te trojkąty powtryniane, nie obawaisz sie ze popsują Ci robote?
Napisano 5 Lipiec 200816 l Autor donMario-martwią mnie tylko te trojkąty powtryniane, nie obawaisz sie ze popsują Ci robote? Problem z trójkątami nie jest tak duży jak o nim sie pisze na forum,mniej czasu zajmuje korekta normalki z w shopie niż czyszczenie i kombinowanie z siatką modelu :)
Napisano 7 Lipiec 200816 l Nawet mi się podoba. Dość klasycznie tak.. Jakiś taki, hm, obwisły się wydaje?:) Tak jakby wyrażał: "eh, kurra, znowu ziemianie.."
Napisano 7 Lipiec 200816 l Autor Levus-Jakiś taki, hm, obwisły się wydaje? Grawitacja każdego w końcu dopadnie :) Sculpt i przymiarka do textury i chwilowy brak pomysłu co dalej z tym zrobić :D
Napisano 7 Lipiec 200816 l Ta przymiarka zdecydowanie lepsza niż poprzednia ;) Buty jeszcze słabo ale za to pancerz u góry pierwsza klasa.
Napisano 7 Lipiec 200816 l a juz chcialem wziac udzial w minibitwie a ty mi z taka "przymiarka" wyskakujesz :)
Napisano 8 Lipiec 200816 l Sculpcik bardzo fajny, sporo przyjemnych zawijasów. Głowa z teksturą już teraz mi się podoba, świetny pomysł z zaróżowieniami ;)
Napisano 12 Lipiec 200816 l zeet ostro ostro , wyszedl taki hi tech alien dajesz dalej bo zapowiada sie fajnie , kolorstyka mi sie podoba zwlasza na ryjku
Napisano 19 Sierpień 200816 l Autor Wymęczone dzisiaj, nowa poprawiona normalka i zmaltretowane kolorki :)
Napisano 19 Sierpień 200816 l Cudowne..... Wszystko pasuje, po prostu nie wiem co powiedzieć. Chyba jedynie podziwiać i zastanawiać się od czego zacząć organikę. Motywujesz chłopie, chwała Ci za to i wszystkim Tobie podobnym.
Napisano 19 Sierpień 200816 l Wygląda bardzo fajnie, chociaż moim zdaniem metal jest trochę za "blady".Może dodaj też jeszcze trochę koloru na same dłonie. Pozdrawiam :)
Napisano 19 Sierpień 200816 l No fajny całkiem, ino taki jakiś jednolicie matowy wyszedł. Jak spectacular tu jest to nie działa tak jak trzeba..
Napisano 24 Sierpień 200816 l ja to mysle że gdyby nie kolorstyka byłby mocno gigerowy tak go jakos widze, a jesli odrzucac to to hym elementy nie organiczne są mocno na luzie potraktowane na kolorze przez co sie zlewa calosc , brakuje mi tu cavitki jakies i mocnego podrysowania, nie wiem ale spoko mozna by z niego jeszcze sporo wyciągnac :)