Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Standartowo zgrubny sculpt i retopo z Zbrushu. Pomysł na postać własny, nie wiem jeszcze jak będą wyglądać ręce i nogi i reszta :).

518fbe4c31f80c9f.jpg

Edytowane przez zeet
  • Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Marioza
Napisano

etam zaraz do d..., na tym etapie są wporzo tak jak i cala postać, ciekawiej bedzie gdy sie zacznie obrobka zbruszowa :D , martwią mnie tylko te trojkąty powtryniane, nie obawaisz sie ze popsują Ci robote?

Napisano
donMario-martwią mnie tylko te trojkąty powtryniane, nie obawaisz sie ze popsują Ci robote?

Problem z trójkątami nie jest tak duży jak o nim sie pisze na forum,mniej czasu zajmuje korekta normalki z w shopie niż czyszczenie i kombinowanie z siatką modelu :)

Napisano

Nawet mi się podoba.

Dość klasycznie tak..

Jakiś taki, hm, obwisły się wydaje?:)

Tak jakby wyrażał: "eh, kurra, znowu ziemianie.."

Napisano
Levus-Jakiś taki, hm, obwisły się wydaje?
Grawitacja każdego w końcu dopadnie :)

Sculpt i przymiarka do textury i chwilowy brak pomysłu co dalej z tym zrobić :D

57fb841de2026ea6.jpg

Napisano

Sculpcik bardzo fajny, sporo przyjemnych zawijasów. Głowa z teksturą już teraz mi się podoba, świetny pomysł z zaróżowieniami ;)

Gość Marioza
Napisano

zeet ostro ostro , wyszedl taki hi tech alien dajesz dalej bo zapowiada sie fajnie , kolorstyka mi sie podoba zwlasza na ryjku

Napisano

Cudowne..... Wszystko pasuje, po prostu nie wiem co powiedzieć. Chyba jedynie podziwiać i zastanawiać się od czego zacząć organikę. Motywujesz chłopie, chwała Ci za to i wszystkim Tobie podobnym.

Napisano

Wygląda bardzo fajnie, chociaż moim zdaniem metal jest trochę za "blady".Może dodaj też jeszcze trochę koloru na same dłonie. Pozdrawiam :)

Napisano

ja to mysle że gdyby nie kolorstyka byłby mocno gigerowy tak go jakos widze, a jesli odrzucac to to hym elementy nie organiczne są mocno na luzie potraktowane na kolorze przez co sie zlewa calosc , brakuje mi tu cavitki jakies i mocnego podrysowania, nie wiem ale spoko mozna by z niego jeszcze sporo wyciągnac :)