zeet Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 (edytowane) Witam Standartowo zgrubny sculpt i retopo z Zbrushu. Pomysł na postać własny, nie wiem jeszcze jak będą wyglądać ręce i nogi i reszta :). Edytowane 4 Lipiec 2008 przez zeet
Kuba Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 Fajny stwór, tylko buty na koturnach moim zdaniem nie są najlepszym rozwiązaniem :)
zeet Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Napisano 4 Lipiec 2008 Kuba-dzięki za komentarz ,buty faktycznie są do d... , zrobię mu szpilki może będzie lepiej :D
Gość Marioza Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 etam zaraz do d..., na tym etapie są wporzo tak jak i cala postać, ciekawiej bedzie gdy sie zacznie obrobka zbruszowa :D , martwią mnie tylko te trojkąty powtryniane, nie obawaisz sie ze popsują Ci robote?
zeet Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 donMario-martwią mnie tylko te trojkąty powtryniane, nie obawaisz sie ze popsują Ci robote? Problem z trójkątami nie jest tak duży jak o nim sie pisze na forum,mniej czasu zajmuje korekta normalki z w shopie niż czyszczenie i kombinowanie z siatką modelu :)
Levus Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Nawet mi się podoba. Dość klasycznie tak.. Jakiś taki, hm, obwisły się wydaje?:) Tak jakby wyrażał: "eh, kurra, znowu ziemianie.."
zeet Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Napisano 7 Lipiec 2008 Levus-Jakiś taki, hm, obwisły się wydaje? Grawitacja każdego w końcu dopadnie :) Sculpt i przymiarka do textury i chwilowy brak pomysłu co dalej z tym zrobić :D
Ex3 Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Ta przymiarka zdecydowanie lepsza niż poprzednia ;) Buty jeszcze słabo ale za to pancerz u góry pierwsza klasa.
sand Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 a juz chcialem wziac udzial w minibitwie a ty mi z taka "przymiarka" wyskakujesz :)
Kuba Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Sculpcik bardzo fajny, sporo przyjemnych zawijasów. Głowa z teksturą już teraz mi się podoba, świetny pomysł z zaróżowieniami ;)
Gość Marioza Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 zeet ostro ostro , wyszedl taki hi tech alien dajesz dalej bo zapowiada sie fajnie , kolorstyka mi sie podoba zwlasza na ryjku
zeet Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Napisano 19 Sierpień 2008 Wymęczone dzisiaj, nowa poprawiona normalka i zmaltretowane kolorki :)
Bielo^ Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 Cudowne..... Wszystko pasuje, po prostu nie wiem co powiedzieć. Chyba jedynie podziwiać i zastanawiać się od czego zacząć organikę. Motywujesz chłopie, chwała Ci za to i wszystkim Tobie podobnym.
Kuba Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 Wygląda bardzo fajnie, chociaż moim zdaniem metal jest trochę za "blady".Może dodaj też jeszcze trochę koloru na same dłonie. Pozdrawiam :)
Levus Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 No fajny całkiem, ino taki jakiś jednolicie matowy wyszedł. Jak spectacular tu jest to nie działa tak jak trzeba..
Gość Marioza Napisano 24 Sierpień 2008 Napisano 24 Sierpień 2008 ja to mysle że gdyby nie kolorstyka byłby mocno gigerowy tak go jakos widze, a jesli odrzucac to to hym elementy nie organiczne są mocno na luzie potraktowane na kolorze przez co sie zlewa calosc , brakuje mi tu cavitki jakies i mocnego podrysowania, nie wiem ale spoko mozna by z niego jeszcze sporo wyciągnac :)
Rekomendowane odpowiedzi