Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zaginiona w piaskach pustyni starozytna swiatynia ,oczywiscie ma to byc miejsce wielkiej magi, mitycznej sily .Miejsce opuszczone od wielu tysięcy lat , ale skrywajace jakas niespodzianke/sekret.

Zanim jednak zaczniecię tworzyć proponuję zainspirować się : http://www.artrenewal.org/asp/database/art.asp?aid=422

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna

* Prace umieszczamy w tym wątku

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w

postaci linku

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać

głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem,

jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni

ZAKOŃCZENIE 40 SESJI: 14.07.2008 godz. 23:59.

SONDA: od 15.07 do 18.07.2008 (3 dni )

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu;

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu;

* Umieszczenie pracy w galerii.

The_Gateway_of_the_Great_Temple_at_Baalbec.jpg

Edytowane przez leander

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gdybym tylko umiał rysować architekturę..Ale temat fajny;) Może się coś wymyśli;)

Napisano

I tym razem spróbuję zapewne, choć pracka ponownie lotów najwyższych (tych średnio-niski zresztą też) nie będzie. Ćwiczyć jednak trzeba ;]

Napisano

pewnie skrywa jakiś magiczny sekret, ale turysta w bajki nie wierzy. ważne, żeby była w albumie.

pustynia.jpg

Napisano

Cześć:)

W znacznej części przerysowane z którejś pracy z galerii zarzuconej w pierwszym poście.. więc nie wiem czy się liczy...:p

I w sumie bardziej to jest zamek niźli świątynia..ale co tam:P

Rysowane ołówkiem+ textura dodana w photoshopie:

DSCF1978.jpg

Pozdrawiam:)

Edytowane przez RaVirr

Napisano

To moje?:> Może troszkę powyżej 1,5h ale nie wiem czy na pewno:P Ogólnie to trochę zabawy w ps było (kontrast, nasycenie itd.) i textura dodana więc może przez to wydaje się nie speedpaintingowe :)

Napisano
  • Autor

Jesli to speed RaVirr , to jesteś na liście osób które musze znaleść i połamać nadgarstki :D

Napisano

voody, fajna praca. Mógłbyś zamieścić w większym formacie? bo trochę mało widać.

muody, super pomysł i wykonanie !

Napisano
  • Autor

MDA , ta pracka nie jest moją :P ... Tylko została wrzucona jako inspiracja.W pierwszym poście pod tematem jest link do galerii Davida Roberts'a

Ale w ramach zachęty proszę :

The_Gateway_of_the_Great_Temple_at_Baalbec.jpg

Napisano

lordbiernac eee wszystko popsułeś:P Ja po Twoim wybryku, swojej pracy bym już nie wrzucił i boję się że tak będzie z resztą ludzików :P

Edytowane przez RaVirr

Napisano

1,5h , niestety nie pamietam autora tych japonskich brushy-jak kogos interesuja to szukac na deviancie

swiatynia.jpg

Napisano

to i ode mnie cus bo dawno nie bazgralem

zaginionaswiatyniasmallzt8.jpg