Napisano 6 Lipiec 200816 l Zaginiona w piaskach pustyni starozytna swiatynia ,oczywiscie ma to byc miejsce wielkiej magi, mitycznej sily .Miejsce opuszczone od wielu tysięcy lat , ale skrywajace jakas niespodzianke/sekret. Zanim jednak zaczniecię tworzyć proponuję zainspirować się : http://www.artrenewal.org/asp/database/art.asp?aid=422 Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni ZAKOŃCZENIE 40 SESJI: 14.07.2008 godz. 23:59. SONDA: od 15.07 do 18.07.2008 (3 dni ) Nagrody: * Wybór kolejnego tematu; * Rekomendacja na stronie głównej serwisu; * Umieszczenie pracy w galerii. Edytowane 6 Lipiec 200816 l przez leander
Napisano 7 Lipiec 200816 l Gdybym tylko umiał rysować architekturę..Ale temat fajny;) Może się coś wymyśli;)
Napisano 7 Lipiec 200816 l I tym razem spróbuję zapewne, choć pracka ponownie lotów najwyższych (tych średnio-niski zresztą też) nie będzie. Ćwiczyć jednak trzeba ;]
Napisano 7 Lipiec 200816 l pewnie skrywa jakiś magiczny sekret, ale turysta w bajki nie wierzy. ważne, żeby była w albumie.
Napisano 8 Lipiec 200816 l Cześć:) W znacznej części przerysowane z którejś pracy z galerii zarzuconej w pierwszym poście.. więc nie wiem czy się liczy...:p I w sumie bardziej to jest zamek niźli świątynia..ale co tam:P Rysowane ołówkiem+ textura dodana w photoshopie: Pozdrawiam:) Edytowane 8 Lipiec 200816 l przez RaVirr
Napisano 8 Lipiec 200816 l To moje?:> Może troszkę powyżej 1,5h ale nie wiem czy na pewno:P Ogólnie to trochę zabawy w ps było (kontrast, nasycenie itd.) i textura dodana więc może przez to wydaje się nie speedpaintingowe :)
Napisano 8 Lipiec 200816 l Autor Jesli to speed RaVirr , to jesteś na liście osób które musze znaleść i połamać nadgarstki :D
Napisano 9 Lipiec 200816 l voody, fajna praca. Mógłbyś zamieścić w większym formacie? bo trochę mało widać. muody, super pomysł i wykonanie !
Napisano 9 Lipiec 200816 l Autor MDA , ta pracka nie jest moją :P ... Tylko została wrzucona jako inspiracja.W pierwszym poście pod tematem jest link do galerii Davida Roberts'a Ale w ramach zachęty proszę :
Napisano 10 Lipiec 200816 l lordbiernac eee wszystko popsułeś:P Ja po Twoim wybryku, swojej pracy bym już nie wrzucił i boję się że tak będzie z resztą ludzików :P Edytowane 10 Lipiec 200816 l przez RaVirr
Napisano 10 Lipiec 200816 l No dzięki chłopaki, a już miałem odstawić Illustratora i odkurzyć tablet:)
Napisano 11 Lipiec 200816 l 1,5h , niestety nie pamietam autora tych japonskich brushy-jak kogos interesuja to szukac na deviancie
Napisano 15 Lipiec 200816 l regnar: fajny ognisty klimat uzyskales :) a ode mnie taki mega szybki speed... :