gawel72 Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 (edytowane) Nazwa wątku może jeszcze ulec zmianie. A tak wygląda moja wizja: Przychodzi uzależniony dziadek od telewizora do pokoju i włącza go, ale nie chce działać. Telewizor chodź jest tylko odłączony od kontaktu to uzależniony dziadek nie wie co sie dzieje, wyrywa se włosy, rozwala otoczenie i się wiesza na żyrandolu. ? :D Czyli na renderze/obrazku będzie widać powieszonego dziadka, może rozwaloną ścianę, włosy na podłodze itp.. W concepcie może jeszcze coś ulec zmianie. Edytowane 27 Sierpień 2008 przez gawel72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 dobra historia :D powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2008 Dzięki. Zastanawiam się czy by nie zrobić tego dziadka cartoonowego, choć jeszcze nigdy nie robiłem cartoonowych postaci. I chyba zamiast powieszonego, zrobię go klęczącego na ziemi, wyrywającego włosy i krzyczącego do sufitu. A telewizor będzie 50 calową plazmą wśród zrujnowanego pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 pomysl fajny, ale nie wieszaj go, zrob go w chwili gdy wlasnie szykuje sobie sznur (najlepiej kabel od tv zeby bylo ironiczniej ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2008 a no też dobry pomysł. Też myślałem już o kablu z tv :D Jeszcze będę musiał wszystko dokładnie przemyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matv Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Tylko, że wypadałoby pokazać ten kabel, który nie jest włączony do kontaktu podczas gdy on sobie szykuje pętlę, więc myślę że kabel TV do tego się nie nadaje... Może od anteny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Zresztą jakby chciał użyć tego kabla to by odkrył że jest on odłączony i przez to telewizor nie działa :D Ja widzę tego dziadka jak stoi na taborecie pod żyrandolem z pętlą na szyi. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2008 Zmieniłem trochę koncept. Bohater będzie nadal dziadkiem, a telewizor (który umarł) będzie namalowany białymi liniami na ścianie tak jak to w policji robią po ciele. Tutaj szybki szkic zrobione w psie (myszką): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 Nowy tytuł dosyć dramatyczny :D Mi się bardziej z tym żyrandolem podobało ale to tez może być dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 20 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2008 Pierwszy update: PS: Model jest modelowany, ale wrzuciłem go na szybko do ZB żeby lepiej prezentował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 Twarz ciekawa, przedramiona za długie, guzików za dużo chyba że to sutanna ;) Dajesz, dajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 20 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2008 Dzięki tomala, poprawię to i owo, i pokażę w następnym update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 Wykapany nosferatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 model jest boski, moim zdaniem wszystko jest idealne, przedramiona za dlugie, ale to fajnie sie komponuje z superancka twarza :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 mi też się chłopina podoba ;) taką nietypową urodę ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 Ostatni update przed jutrzejszym wyjazdem. I dziadek hulka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 ten pierwszy wygląda jak z wosku :D zmień mu ten kolor oczu :] i jeszcze go tak trochę zdewastuj bo wygląda zbyt idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 No, no fajne (heh, dziadek Hulk'a wymiata) :) Włączyłeś SSS, czy tylko tak wygląda? Jeśli by się czegoś czepiać, to tych ciuszków, są takie... jak z plasteliny, albo z Simsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 ciastko191: Nad wszystkim jeszcze pracuje. Kamiś90: Włączyłem sss, chciałem sprawdzić jak wygląda sss w świetle Mr.Sun&Mr.Sky. Ciuchy przejdą jeszcze przez Zb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Nawet nie wiedziałem o istnieniu tego wątku :D Wspaniały styl postaci taki jak lubię lekko przerysowany ale bez przesady. Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2008 Dzięki za komentarz Innos! Mały updejt? I przy okazji próbuję ustalić kadr. Zrobiłem też małe zmiany w koszuli dziadziusia, ale na razie nie pokażę. Jak by co, komodę wymodelowałem z pierwszej lepszej refki na google :P, ale niestety zapomniałem na razie wymodelować klamek. Aaa.. co powiecie o proporcjach dziadka? Nie za długi czasem? skrócić go, wydłużyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Tomala mnie zainspirował żeby ruszyć się z miejsca i zrobić coś oraz się przedostać jakoś przez nominacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi