Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nazwa wątku może jeszcze ulec zmianie.

A tak wygląda moja wizja: Przychodzi uzależniony dziadek od telewizora do pokoju i włącza go, ale nie chce działać. Telewizor chodź jest tylko odłączony od kontaktu to uzależniony dziadek nie wie co sie dzieje, wyrywa se włosy, rozwala otoczenie i się wiesza na żyrandolu. ? :D Czyli na renderze/obrazku będzie widać powieszonego dziadka, może rozwaloną ścianę, włosy na podłodze itp..

W concepcie może jeszcze coś ulec zmianie.

Edytowane przez gawel72
  • Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki. Zastanawiam się czy by nie zrobić tego dziadka cartoonowego, choć jeszcze nigdy nie robiłem cartoonowych postaci. I chyba zamiast powieszonego, zrobię go klęczącego na ziemi, wyrywającego włosy i krzyczącego do sufitu. A telewizor będzie 50 calową plazmą wśród zrujnowanego pokoju.

Napisano

Tylko, że wypadałoby pokazać ten kabel, który nie jest włączony do kontaktu podczas gdy on sobie szykuje pętlę, więc myślę że kabel TV do tego się nie nadaje... Może od anteny :P

Napisano

Zresztą jakby chciał użyć tego kabla to by odkrył że jest on odłączony i przez to telewizor nie działa :D

Ja widzę tego dziadka jak stoi na taborecie pod żyrandolem z pętlą na szyi.

Powodzenia!

Napisano

Zmieniłem trochę koncept. Bohater będzie nadal dziadkiem, a telewizor (który umarł) będzie namalowany białymi liniami na ścianie tak jak to w policji robią po ciele.

Tutaj szybki szkic zrobione w psie (myszką):

conceptfi3.th.jpg

Napisano

No, no fajne (heh, dziadek Hulk'a wymiata) :) Włączyłeś SSS, czy tylko tak wygląda? Jeśli by się czegoś czepiać, to tych ciuszków, są takie... jak z plasteliny, albo z Simsów.

Napisano

ciastko191: Nad wszystkim jeszcze pracuje.

Kamiś90: Włączyłem sss, chciałem sprawdzić jak wygląda sss w świetle Mr.Sun&Mr.Sky. Ciuchy przejdą jeszcze przez Zb.

Napisano

Nawet nie wiedziałem o istnieniu tego wątku :D Wspaniały styl postaci taki jak lubię lekko przerysowany ale bez przesady. Czekam na więcej!

Napisano

Dzięki za komentarz Innos!

Mały updejt? I przy okazji próbuję ustalić kadr. Zrobiłem też małe zmiany w koszuli dziadziusia, ale na razie nie pokażę. Jak by co, komodę wymodelowałem z pierwszej lepszej refki na google :P, ale niestety zapomniałem na razie wymodelować klamek. Aaa.. co powiecie o proporcjach dziadka? Nie za długi czasem? skrócić go, wydłużyć??

render00ey8.th.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności