Bombel Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Cześć.Tytuł jest roboczy,potem coś wymyśle,na razie zaklepuje temat,coby nikt na to samo nie wpadł. Akcja przedstawia się tak: telewizor ulega awarii, więc wezwany zostaje serwisant który ma go naprawić. Mąż w pracy, żona sama w domu z tym fachowcem. No i dochodzi do....... czegoś co już wasza wyobraźnia musi wam podpowiedzieć bo oczywiście nie pokaże tego dosłownie :D Jeszcze nie zastanawiałem się jak to będzie wyglądać ale trzeba pokazać że babka ma męża i wyraźnie ma się ku serwisantowi :) Pozdrawiam i życzę powodzenia. Ps.mam nadzieję że skutki awarii telewizora są w tym przypadku aż nazbyt straszne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Nice pomysł powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 :] Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Hmmmm Mąż może stać w drzwiach już... Już widzę ten kadr z mężem i damską stopą na pierwszym planie... :D PZDR mkeruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 myślałem dokładnie o tym samym ale zrezygnowałem :) powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Albo niech gdzieś stoi zdjęcie ślubne czy tam inne tej kobiety i jej męża i niech w kadrze pojawi się czupryna serwisanta który w przeciwieństwie do męża jest np. blondynem :D Powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 14 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2008 Zrobiłem koncept!:D:D Mam w planach zrobić takie ujęcie żeby kamera była umieszczona w kuchni i przez drzwi było widać salon w którym akcja się dzieje.W tym skrawku kuchni który widać będzie jakaś lodówka czy coś a tam zdjęcia tak żeby było wiadomo ze babka to mężatka. Koleś coś tam grzebie w TV a babka nachyla się w takiej pozie jak na koncepcie:D anatomia widać jest perfekcyjna więc każdy wie ocb.Będzie miała taką przezroczystą sukienkę z różowym futerkiem. Tylko tu pojawia się kilka problemów: -nie mam zielonego pojęcia o kompozycji itd:P -nigdy nie modelowałem organiki -nie mam pojęcia o renderowaniu/oświetleniu itd Ale bitwa jest od tego żeby się uczyć więc będzie dobrze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi