Napisano 17 Lipiec 200816 l Koncept bardzo ciekawy. A co do modeliku to daje rady jak na tak maly limit (ale kanciaste nogi rzucaja sie w oczy). Utnij kilka poly na kolcach grzbietowych (jest tam nie potrzebna linia podzialu) i zaokraglij tłow albo nogi. Btw. Co znacza te 13 i 08? i limit jest w tri czy poly? Model jest skonczony, czy dorobisz jeszcze tekstury?
Napisano 17 Lipiec 200816 l "13" to chyba od 3nasty :) Fajnie Cie widziec znowu na tym forum. Swietny koncept, ogolnie duzy skok jakosciowy widac.
Napisano 17 Lipiec 200816 l model może nic specjalnego ale textura.....yyyy...coś mi się pomyliło :D Model mi się podoba, ale bardziej mi się podoba koncept :) Sam malowałeś?
Napisano 20 Lipiec 200816 l yo 3nasty ;) Fajnie widzieć że coś robisz, teksta pewnie wymiecie mnie z krzesła.
Napisano 21 Lipiec 200816 l Autor heeh dzieki za uwage f/x : no dziexx za rady ...no pobcinam jeszcze cos tam i tu i tam chxialem nawet zbrusu sie troche pobawic z tym modelem ale do 1k to chyba sensu niema :\ Btw. Co znacza te 13 i 08? i limit jest w tri czy poly? Model jest skonczony, czy dorobisz jeszcze tekstury? 13 znaczy ja 8 to rok obecny ..chyba ..nooo tak 2008 jest ..przynajmniej taka data jest umnie na kompie :P no no textury textury i dzie wolno bo robilem update mojego laptopa i przerwe tym projekciku mialem leander: thx tak to ja :PPP RaVirr: tiaa znam ten refren :P donMario: yea thx .. elo kubi : jak tam w pcf?.. textura no jeszcze jej nie zaczolem malowac lol ale bedzie napewno :P jakas
Napisano 21 Lipiec 200816 l Jak to w firmie raz lepiej raz gorzej :) ale jakoś leci, dajesz z tą tekstą.