Posted July 21, 200816 yr W wolnych chwilach maluje karty dla Code Colective i ich gry The Far Wilds. Takie raczej szybkie obrazki (i w dodatku niektóre maja już kilka ładnych miesięcy) bo w grze maja mieć zaledwie 250x250 wiec darujcie ze brak detalu ;] Obok wstępne szkice, może sie komuś przydadzą... nie za bardzo wiem do czego :P Uwagi jak zwykle mile widziane Edited April 2, 200916 yr by OmeN2501
July 21, 200816 yr Miodzio. Druga najbardziej mi się. Nie będę się niczego czepiał, bo to "szybciochy".
July 21, 200816 yr wrzucaj mistrzu jak najczęściej etapy pracek bo to dużo mówi o tym jak powstaje praca, od czego zacząć, co jest najważniejsze co mniej ważne. I jeszcze jedno czy mnie pamięć zawodzi czy nie było jeszcze z tobą Q&A ? a jeśli nie było to dlaczego do cholery :]
July 21, 200816 yr hmm atkie małe co nieco od jednego z najlepszych z Was... klasa sama w sobie... bardzo fajnie ... Po prostu fenOMENalnie...:/
July 22, 200816 yr gościu z uniesionym toporem i ostatnia robią wrażenie... szczególnie w przypadku ostatniej pokusiłbym się o "dużą" wersję ...
July 22, 200816 yr Author Dzieki wszystkim za komentarze. Co do sztwnosci misiekhc to tez to czuje :/ musze sobie poswiczyc takie luzniejsze malowanie anatomii bo cos w zle schematy wpadlem A jesli chodzi o to gdzie sie uczylem malowac to... tu na forum glownie :P Zawsze biore sobie do serca uwagi w stosunku do moich jak i innych prac, analizuje co jest a co nie jest OK i przede wszystkim duuuuzzo rysuje ;] Szkoly plastycznej czy nawet jakiegos wakacyjnego kursu skonczonych nie mam - i to widac, slychac i czuc :P
July 22, 200816 yr A próbowałeś robić coś w 3d? Jestem ciekaw, jak poradziłaby sobie osoba tak dobrze znająca 2D.
July 22, 200816 yr Author http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=38817 Jak na razie moja jedyna powazniejsza praca 3d. Strasznie mnie ciagnie do trzeciego wymiaru, ale nie mam za bardzo czasu na zglebianie tajnikow :/ Moze kiedys...
July 22, 200816 yr Nice dude nice. Fajna sprawa z tymi szkicami. Sam teraz robie cos podobnego pod gre przegladarkowa i powiem ze troche mi to pomoglo :D
July 29, 200816 yr Ciekawi mnie w jaki sposób kolorujesz Korzystasz często z różnych trybów pędzla (overlay itp), czy tylko do różnych miejsc gdzie ważne są refleksy światła? Przydałby się w końcu timelapse jakiś od Ciebie :)
July 29, 200816 yr Ciekawi mnie w jaki sposób kolorujesz Korzystasz często z różnych trybów pędzla (overlay itp), czy tylko do różnych miejsc gdzie ważne są refleksy światła? Przydałby się w końcu timelapse jakiś od Ciebie :)
July 30, 200816 yr swietne prace , jak zwykle świadome i klimatyczne :] .... zaprasza do odwiedzin mojego konta , mam tam kilka prac , grafika 2d zajmuje sie stosunkowo krótko jakieś 6 miesięcy , jestem bardzo ciekawy twojej opinii , uwag ,na pewno pomocną poradę pozdrawiam Edited July 30, 200816 yr by piofoks
July 30, 200816 yr super.najbardziej wpadaja w oko wlasnie twoje koncepty i szkice.widac z nich, ze tworzysz z wyobrazni i masz pomysly na fajnie ujecia, postacie i otoczenie.